reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
orchidea rozbawiłas mnie tymi naszymi facetami ze oni tylko pracuja, jedza ,spia i co ponektórzy graja tak jak bys o moim mówiła az mu to poczytałam pytał sie która to tak napisała śmiała sie
Zjadłam bułke paryska z maslanka i ogórkiem kiszonym wypiłam cała maslanke nawet nie wiedziałam kiedy tak mi smakowała
Zjadłam bułke paryska z maslanka i ogórkiem kiszonym wypiłam cała maslanke nawet nie wiedziałam kiedy tak mi smakowała
psocia muaaaaaaaaaaaaaa :*:* i dobrze niech szaleje moje bobie jakoś kurde coraz wyżej czuję tzn na wys pępka już nie za wcześnie kurcze ??
marzenka nob o taka prawda ... a kurde myślą,że jak kobitka siedzi w domu ma dzieci sprzątanie gotowanie wynoszenie skarpetek męża to mówią,że my nic nie robimy i czym my jesteśmy zmęczone
dodi to i do Ciebie przyjedziemy na badanie !!!!!
marzenka nob o taka prawda ... a kurde myślą,że jak kobitka siedzi w domu ma dzieci sprzątanie gotowanie wynoszenie skarpetek męża to mówią,że my nic nie robimy i czym my jesteśmy zmęczone
dodi to i do Ciebie przyjedziemy na badanie !!!!!

Orchidea, uwielbiam to jego szaleństwo
Ja Dawidka czuję cały czas po prawej stronie raz wyżej raz niżej. Nasze Aniołki się chyba jeszcze swobodnie przemieszczają, mają sporo miejsca
Już widzę minę mojego lekarza, gdybym przyszła na badanie z kilkoma ciężarnymi koleżankami, jak go znam to by ze śmiechu padł
Już widzę minę mojego lekarza, gdybym przyszła na badanie z kilkoma ciężarnymi koleżankami, jak go znam to by ze śmiechu padł
Corin
Mama Trójki :)
Pieką się pączki i oponki... pomocy....
eee tam, pewnie wszystkie by przebadal
Orchidea, uwielbiam to jego szaleństwoJa Dawidka czuję cały czas po prawej stronie raz wyżej raz niżej. Nasze Aniołki się chyba jeszcze swobodnie przemieszczają, mają sporo miejsca
Już widzę minę mojego lekarza, gdybym przyszła na badanie z kilkoma ciężarnymi koleżankami, jak go znam to by ze śmiechu padł![]()
eee tam, pewnie wszystkie by przebadal

dodi_misia
Fanka BB :)
orchidea, zapraszam
w grupie raźniej... juz sobie wyobrażam same cieżarówki na usg.. byłoby tylko ochhhh achchhchch
reklama
Corin
Mama Trójki :)