reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Jaaaa Cię faceci to jednak spust do jedzenia :-D ciekawe czy mój zjadł w pracy pączka ale pewnie nie,bo nie zdążyłby zjeść niesłodkiego sniadania hahaha

no co Ty orchidea nie przesadzaj:-)
Dziewczyny czy Wy też macie tak sucha skóre? ja to normalnie po 7 razy na dzien sie oliwie i balsamuje:-D
a wczesniej mialam mieszana :angry:

Będziemy jak rybki miały łuski w końcu hihi z tej suchości :-D spróbowałam ten budyń słuchajcie,ale był za slodki więc sobie wpuściłam sok z cytryny i jest pysznyyy kurde no wogóle slodkiego jeść nie mogę :baffled:

pewnie, ja też ale moja babunia jak się widzimy to mnie magluje co bym zjadła a co nie, patrzy na kształt brzucha itp
Czeka na prawnusia, a mi zupełnie wszystko jedno

Znikam zrobić błyskawiczny obiadek. Mam ochotę na kotlety ziemniaczane ale na szybko to chyba kurczak w sosie śmietanowo ziołowym ten z paczki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ano babcia jak to babcia zawsze ma swoje w głowie :tak: no ja nie mam już żadnej babci .... ani dziadka .... ale pewnie mnie widzą z rosnącym brzusiem :-)
NiL smacznego :*:*

Do góry