reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
dziękuję Wam jeszcze raz za słowa otuchy :*
Ano tak ten świat urządzony, że jeden umiera, drugi się rodzi i tak musi być. Pocieszam się tylko, że Babcia schorowana była i już nie będzie przynajmniej się męczyć. I wierzę, że czuwać będzie nad nami żeby wszystko było w porządku.

Miejsca nie mogłam sobie znaleźć to chwyciłam się za mopa. Tyle pożytku. Rodzice już pojechali, małż w pracy, a w domu pustka i cisza.

Miczka słońce tulę mocno i na pewno czuwa nad Wami babcia :*:*:* wiesz,że ta pustka i cisza sie zmieni niedługo i teraz uważaj na siebie i dzidzię :*:* żeby babcia z "góry" widziała ,jak rosnie zdrowy bobanio :tak:

Siostra, to suuuper, że mamy razem!!! Ja mam na 19:20 a Ty?

Nam dzisiaj mój brat zrobil obiadek, były pyyyszne de volaille i cudo suróweczka:) Ma chlopak talent:) Teraz czekam na pączusie:)

Dziewczyny, wy już tu o kosmetykach dla dzidziusia, a ja jeszcze o niczym nie myślę, wydaje mi się, że mam ooooooooo tak dużo czasu.

Sis no bo w sumie mamy jeszcze troszkę czasu :-D No my jedziemy jak Tomek wróci z pracy czyli pod gabinetem będę przed 18.00 ,ale o której wejdę ,ile tam kobitek będzie to nie mam pojęcia ostatnio dwie godzinki siedziałam tam na korytarzu :szok: de volaille pycha są widzisz chociaz mi dałaś pomysł na obiadek niedzielny hihi
To Twój brat kucharz ?????????? że tak dobrze gotuje :-D

Sis, nie, politolog;) ale gotuje cudnie:) No z tym czekaniem, to u mojego lekarza jest podobnie, ostatnio siedzieliśmy godzinę... ale co tam;)

No to może razem wejdziemy :-D będziemy eski pisać z korytarzy :tak: :-D jeszczeeeeeeeeeeee tydzień no i strach jak zawsze coraz większy,czy wszystko ok itd....

psota ja to juz najchetniej jutro poleciałabym po wszystko dla maluszka łącznie z wózkiem i łóżeczkiem. mam taki wielki i silny syndrom wicia gniazdka ze szkoda gadac:)
zamówiłam sobie poduszke do spania i zarazem do karmienia dzidzi, dzis przyszła. mam nadzieje ze sie sprawdzi bo coraz mniej wygodnie mi sie spi, kręgosłup i miednica mnie bolą. Mam nadziej ze z ta poduchą bedzie mi wygodniej.
a i jeszcze dzis zamowiłam takie majtasy jednorazowe na po porodzie i bawełniane na tzw. zmarnowanie. w sumie wyszło tanio, bo za te jednorazowe zapłaciłam 6 zł/5 szt. a za bawelniane 4 zł./1 szt.
zastanawiałam sie nad podkładami, ale najpierw wybiore sie do szpitala i zapytam czy daja czy mam miec swoje.

Dobra, siostra, umawiamy się na eski;) Ja się już doczekac nie mogę, chcę tylko usłyszeć, że z Dawidkiem wszystko dobrze, że jest zdrowiutki:) A później, że już krwiaka nie ma i że szyjka jest oki i mogę iść na spacerek;)

Maqnio, ja jakoś nie mogę się przełamać z tym kupowaniem. Poczekam aż poczuję ten syndrom:) Ja mam tę poduszkę i spi mi się rewelacyjnie, a wcześniej budziłam się cała połamana.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nawet ubranek nie muszę w sumie do szpitala brać dla dzidzi tylko pampersy i chustki no i kremik do pupci ale jednak wole swoje ,jeszcze pojadę tam obejrzeć porodówe ale to gdzieś w czerwcu to dopytam co i jak mam dokładnie zabrać :-D
Sis kurdee ciekawe czy mi powie płeć a z tym czy dobrze to ja zawsze tak mam :( bada mnie a ja od razu wszystko ok doktorze :-D ?

Do góry