reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Dobra mykam na troszkę z mężem pogadać ,bo właśnie wrócił :-D no a tak jeszcze apropo tych ubranek wiecie co nie zgodze się żeby mi ubrali dziecko w jakies używane stare spiochy wyprane razem z innymi koszulami czy czymś :wściekła/y: :*:*:*:*:*:*:*:*:**:*:

Sis, robie tak samo, on tam Marcinowi pokazuje rączki, nóżki, a ja od razu, a serduszko gdzie jest, bije?! I się ze mnie śmieją;) A płeć teraz Ci powie, no chyba, że maluszek się będzie wstydził;) Ja tam myślę, że masz córeczkę:)

Iwonuś, zazdroszczę spacerku;)

orchidea no właśnie miałam cię zapytać o te pąćzki bez drożdży jak wyszły, ale rozumiem, że dopiero zabieracie się do roboty...powodzenia:-) i pochwal się chociaż zdjęciem co tam wam wyjdzie
psota ja podobnie myślę, że jescze mam kuuuupę czasu, szał zakupów mnie jeszcze nie ogarnął i też nic nie mam jeszcze
ale odkładam zakupy na kwiecień, jak pójdę już na zwolnienie, bo teraz nie mam siły wieczorami i już mi się nie chce
maqnio a ta poduszka to taka w ksztacie półksiężyca czy prosta? bo ja też się szykuję na zakup jak już mi będize niewygodnie spać

Pol wrócił z pracy koło 13 i podsiadł kompa bezczelny:-D Teraz ogląda skoki to go zgoniłam.
moqnio tez mam taka, dostałam od psapisułki. Jak dla mnie jest bardzo przydatna i super do spania i pod plecy na fotelu

Dzis przezyłam zaskoczenie. Bibliotekarka ze szkoły mojego Macka dała dla naszej córci sliczna sukieneczkę z dżinsu. Jestem wzruszona. :-)

Cześć Brzucholki!
Właśnie wróciłam z USG genetycznego (po amniopunkcji). Mój Antoś waży już 440g i jest zdrowy!!!
Wkurzył mnie tylko lekarz, który robił USG - powiedziła, że badanie jest utrudnione ze względu na otyłość pacjentki! A ja w ciąży schudłam już 5kg. Dziwne tylko, że ani mój gin ani lekarz, który robił mi USG przy amnio nie miał takiego problemu!:wściekła/y:

reklama
Do góry