reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Nie przejmuję się. Nawet mój mąż, który był ze mną na badaniu, jak wyszliśmy z gabinetu to zastanawiał się, jak wygląda żona tego lekarza. Powiedział, że chyba pasuje do niej określenie " z przodu decha i z tyłu decha".:-)
Mój niestety zawsze miał słabość do "mających czym oddychać i na czym usiąść".

Dzięki tym całym badaniom mam tez korzyść - dostałam dwie buteleczki do napojów 125 ml.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się ponownie. Większość lipcówek mnie jeszcze nie zna. Ja właśnie wróciłam od lekarza, ale niestety jeszcze nie od gina, a od rodzinnego. Powiedział, że mniej rumiana na buzi już jestem hehhe tzn. że chyba gorączka mi spada, no i że jak z kaszlem cosik się zaczyna odrywać z płuc to znaczy że zaczyna robić się trochę lepiej. Dołożył mi zwolnienie do końca następnego tygodnia i kazał leżeć i pić mleko z miodem i czosnkiem.
Ja USG 3d mam dopiero 10 marca... a połówkowe 14 marca...
Też mam tą poduchę w kształcie rogala motherhood i szczerze polecam.
Gocha37 podła ta lekarka, może zazdrości ci ciąży dlatego taka niemiła

Ach niedoczytałam ten lekarz to był "on", więc może kompleks małego członka hehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
beetka-patrząc na wielkość jego nosa, to masz rację. Szkoda, że nie widziałam jego samochodu. Mówią, że im mniejszy "interes" tym większy samochód. I wiem z doświadczenia, że to w większości przypadków prawda. Dlatego mój mąż nie lubi dużych samochodów - do tej pory jeździł cienkusiem :-D

Witajcie brzuszki kochane,
ja dzisiaj po pierwszym badaniu połówkowym. Było super, dzidzia zdrowa; serduszko prawidłowo zbudowane, przepływy krwi, żołądek, nerki, kręgosłup wszystko w porządku. Kruszynka moja cała i zdrowa, waży już 410 g.
Ciągle zakrywała twarz rączkami jakby nie chciała żebyśmy ją podglądali :-)

Ciekawe jesteście pewnie jak płeć, więc nie przedłużając powiem, że pozostaje dziewczynką i już chyba nic się w tej w kwestii nie zmieni, (oby). :-):-):-)

Mamy nagrany filmik i idąc za pomysłem jaki podsunęła mi Corin zrobiłam print screeny i już wstawiam na wątek USG. :-)

Hej Danusiu!ciesze sie i gratuluje ze wszystko wporzadku z malenstwem :)ja juz tez niemoge doczekac sie kiedy bende miala takie usg bo ostatnie mialam w 13 tygodniu,chcialabym wiedziec czy wszystko jest wporzadku z malenstwem no plec tez ale czy zdrowe to przede wszystkim

reklama
Do góry