reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

No ja sie faszerowac musze bo tak jak w kazdej ciązy mam niedokrwistość,słabe włosy,zawroty głowy itd. Biore dodatkowo żelazo i magnes ale znając zycie mało to da.

reklama
Katerinka ja mam ostre słowa na takich ludzi bo te laski też bez winy nie są jest tyle zabezpieczeń,że jak chcę się "bzykać" to niech sobie kupią co trzeba a później robią 10000 programów bo facet niedobry a ona młoda ... echhh

Witam ponownie;-)kurcze ta kobieta z badan mowila ze wymioty sie zdarzaja ale bardzo rzadko a jeszcze rzadziej biegunki a ja mam pecha dopadlo mnie to i to:wściekła/y:

Anula, ja wymioty jakos powstrzymałam, bo zasnelam zaraz..
A jak sie obudzilam potem, to to takie odgłosy z brzucha mialam, że szok.. po poludniu też miałam biegunke...ale na szczęście tylko raz odwiedziłam kibelek:)

A jak to jest z tym badaniem glukozy, bo juz nie jestem pewna - odaje sie krew, potem wypija to swinstwo, czeka godzine, znowu oddaje i czeka kolejna godz czy dwie godz zeby znowu oddac?

dodi_misia ja mam nadzieje ze w pon sie uda bo jak nie to chyba bede bez tego badania:szok:

katerina najpierw oddajesz, pijesz to swinstwo czekasz 2 godz i znowu oddajesz:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dasz rade Anula, najlepiej sie szybko potem położyc i nic nie robić.. ja tylko miałam odruch wymiotny jak jechałam z powrotem do domku, a mialam bliziutko..szybko sie polożylam i było ok:)

Do góry