reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
widzalam ze pisalyscie o witaminach, ja najpierw bralam kwas foliowy a teraz prenatal ale classic, mam wyniki ok wiec biore te bo maja troche mniej witamin, czytalam ze nadmiar tez szkodzi, a od 7 mies mam brac prenatal dha:tak:

dodi udanej wizyty !!!
a ja chciałam się pochwalić że udało mi się posprzątać dziś całe mieszkanie zrobic obiadek i obskoczyć sklep, teraz czas dla mnie bo strasznie się zmęczyłam :-D

Hej!!

Dodi trzymam kciuki za wizytę!! daj znac jak wrócisz:-)

Widzę, że piszecie o witaminach, ja biorę Femibion, to są dwie tabletki w jednej sa wit a w drugiej Kwasy omega.

Co do badania glukozy to mi lekarz nie zapisał bym zrobiła, kiedy je się wykonuje? może mi jeszcze zapiszę ale boję się go bo podobno straszne to jest... już mi niedobrze jak pomyślę a co dopiero wykonać ale trzeba będzie to oczywiście zrobię to:-)

Jejuu ja od kilku dni tworzę listę co potrzebujemy a czego nie, ciągle coś zapisuje, mąż się przeraził jak zobaczył:-( ja kompletnie nie wiem co będziemy potrzebować, nie chcę tez byśmy kupili za dużo i by to leżało. Wy tez robicie taka listę i już kupujecie wszystko? Chodzi mi o kosmetyki, różne akcesoria, ubranka, rzeczy do pokoju i w ogóle. Strasznie dużo tego. Później dochodzi problem jakiej firmy kosmetyki wybrać, czy wszystkiego od razu się używa, masakra!!

ja też mam czyste mieszkaszkanko, choć to nie moja zasługa....

spacer zaliczony, pogoda przepiękna, choć zdradliwa, bo wyszłam bez czapki i cieszyłam sie, że kaptur mam, bo bez przerwy go zakładałam i zdejmowałam.... przy okazji odebrałam wyniki posiewu moczu i wreszcie pozbyłam się wszelkich bakterii.... :)

zbieram się do zrobienia brownies, bo jutro idziemy do znajomych, ale jakoś mi się nie chce.....

co do witamin, bo ja biorę femibion i mi się nic nie odbija.... natomiast musze się lekarza dopytać, bo ja, tak jak Psocia, mam na skórze takie małe liszaje.... może to rzeczywiście od witamin....

reklama
Co prawda to prawda,z tymi rzeczami co trzeba kupic to naprawde urwanie glowy,szczegolnie jak sie spodziewa pierwszego dziecka tak jak ja ,ja tez jeszcze jestem na wstepnym robieniu listy ,czyli jeszcze jestem jeszcze w lesie :)ale jeszcze czasu jest wiec paniki niema...

Wszystkie kobietki dzis juz po sprzataniu wiec jutro sie byczyc nam zostaje he he:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry