reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Marzena, może kobieta miała dziś zły dzień, co i tak jej nie usprawiedliwia.... pomyśl tylko, że jeżeli nie pracuje tam z powołania (tak jak pisała Mailuj) to współczuję takiej pracy, bo pewnie klienci takcy, jak Ty są w mniejszości, a na pewno w tej kulturalnej mniejszości - oczywiście nikt jej pewnie tam pracować nie każe....

mniemniej jednak, tak się zachować nie musiała, a Marzena, nie traktuj jej traktowania osobiście, bo pewnie nie tylko Tobie się od niej dziś dostało.... mam tylko nadzieję, że wszystko w końcu załatwiłaś.....

reklama
idę do domu trochę odpocząć, bo padam z nóg:-(
wpadnę tu wieczorkiem
na szczęście sprzątać nie muszę, bo mój mąż wczoraj wysprzątał hurra
psota mój też sprząta lepiej ode mnie, ale traktuję to jako jego zaletę a nie moją wadę ;-) ja za to mam inne ;-)
marzena bardzo dobrze zrobiłaś, że nie dałaś sobie wejść na głowę i tak się traktować, dzielna babka z ciebie:-)niektórzy ewidentnie nie nadają się do pracy, którą wykonują, a tym bardziej w takim przypadku to powinny być empatyczni pracownicy, a nie odreagowujący swoje problemy na innych...

Ostatnia edycja:
Załatwic to ja załatwiłam wszystko z tym ze słyszałam jak sie wydzierała na taka starsza kobiete co była u niej przede mna , jednak takie cos nie ma prawa bytu i ja sobie na to nie pozwole zeby sie wydzierała nikt jej tam nie kaze pracowac

Hej dziewczyny. Mnie dzis nawiedziły znowu mdłosci , wymioty i ból głowy. Od 5tej do 10twj wisiałam na kiblu. Pewnie skok hormonów bo piersi mocno mnie bola. Potem bóle głowy, taka ogólna bezsilnośc. Juz po prostu nie mam siły:-:)zawstydzona/y:Chciałabym żeby to juz przeszło ale raczej zostanie do konca.:-(Żyję tylko myślą o tym, ze z małą w porządeczku.
Pozdrawiam i idę kwenczeć do poduszki zamiast tu marudzić.

Marzenko, nie było mnie tu troche, doczytałam o klaudii i domyślam się ze chodzi o imię dla maluszka. Moja chrześnica ma tak na imię. Dla mnie ok.
a ja nadal ruchów nie czuje, chyba jestem jedyną wśród was, która nie ma przyjemności odczuwac kopniaków.:-(
Wisienko, czemu tak sceptycznie się nastawiłas? Jescze jest dużo czasu, i na pewno jescze Ci przejdą te mdłości.

Ostatnia edycja:
witam mala monis, bez obaw ja gdy bylam w ciazy tyle co Ty nic nie poczulam, pierwsze lekkie poczulam po 19 tyg a pozniej coraz mocniej, teraz juz szaleje ciagle:-)cierpliwosci;-)
Wisnienka tez czasami tak mam, trzymaj sie;*
Marzenka, nie przejmuj sie;*siedzi durna i mysli ze laske robi a to jej praca, niestety w naszym kraju tak jest i nie prawda jest ze pijacy itd tylko tam przychodza a ona najlepiej powinna to wiedziec:angry:

uciekam bo p tej glukozie wymeczyly mnie wymioty i beigunka, juz lepiej ale czuje sie jakby czolg mnie przejechal chyba znowu sie poloze...
Juz teraz zycze dobrej nocki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oj wasze historie o nawracających mdłościach trochę mnie przeraziły. szczerze mówiąc myślałam że mam to już za sobą - od 6 do 14 tygodnia mieszkałam w łazience i było ze mną bardzo bardzo źle prawie 4 kilo na minusie i groźba szpitala w zanadrzu na szczęscie obeszło się bez tego ostatniego

Do góry