reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

cichutko tu dzisiaj... śpicie już wszystkie?:-)
Wisienka, Anula współczuję - takich "uroków" ciąży mogłoby nie być...
ciekawe, czy to badanie glukozy wszystkim robią? pewnie tak... też się martwię jak to zniosę, słodkie rzeczy lubię, ale martwi mnie tyle godzin bez jedzenia z rana :-(
a skoro o jedzeniu...postanowiłam sobie zrobić po ciężkim dniu dzień dziecka i wstawiłam już frytki do piekarnika, a na deser będzie sorbet:-) a co
do tego Madagaskar 2, jak ktoś lubi to zaraz się zaczyna na tvn i jestem happy

reklama
Dzięki dziewczyny. Dziś to po prostu zer mnie chlustało, obudziłam się o czwartej i nie mogłam zasnąc. Dostałam jakis nerwów. O piatej poleciałam do Kibelka wymiotować. Potem było jeszcze gorzej. Podłogi, kafle wszystko moje:wściekła/y:
gina ja tez spadłam na początku 4 kg i od 6 tygodnia wymiotowałam gdzies do 16 po od 3 do 9 razy dziennie. Ostatnio tylko rano i to się dało przezyć. A dziś ogólnie fatalnie się czuję
Anulka jejku współczuję, mnie to dopiero czeka:dry:
margeritta a no własnie , dobrze, ze to wszystko proawdzi do celu jakim jest dzidziuś

wisieńka ciebie to mam wrażenie szczególnie wymęczyło...trzymam kciuki żeby w końcu odpuściło, bo ileż można :no:
margerita ma rację - myślę, że gdyby nie perspektywa, że to jest droga do posiadania małego skarbu, byłoby pewnie nam dużo ciężej, a tak chociaż jakaś pociecha jest;-)

pipi to moja kara za marudzenie o brak objawów:dry:Wczoraj rozmawiałam z kolezanką z daaawnej pracy i mówiła mi, ze tez przez 6 miesięcy wymiotowała i ledwo zyła. :dry:Nie wiem od czego to zależy. Chcemy miec szybko trzecie dziecko bo czs mi ucieka ale nie wiem jak miałabym sobie dać radę z maluszkiem i taką ciążą jak ta

No ja byłam na zakupach kolację juz też zjadłam i oglądam madagaskar hihi
wisieńka współczuje kochana tych wymiotów i złego samopoczucia przez to,ja na szczęście nie miałam wogóle mdłości tylko czasem tam mi sie zrobiło niedobrze ale zaraz przechodziło.Mam nadzieję,że Ci przejdzie niedługo i będziesz nawet ostatnie miesiące cieszyła się bez tych objawów :*:* buziam i tulę
No i nie wiem co jeszcze miałam napisać wyjdzie w praniu o czym zapomniałam,bo z moja pamięcia ostatnio to lipa :-D
Oooo kupiłam kocyk rajstopki i myjkę dla dzidzi hihi

reklama
Ja tez oglądam madagaskar z Misią:)
Nie wiem co na kolację zjeść...hmm
No ale coż, z wizyty jestem zadowolona:) teraz znowu odliczanie do następnej!! przytyłam jeden kilogram od ostatniej wizyty w 19 tyg:) teraz mi strzeliło 59,8.. jeszcze magicznej 60-siątki nie przekroczyłam:)
Muszę na dniach zrobic zdjęcie brzucha:)

Do góry