reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

A to ja na ostatniej 60 miałam :zawstydzona/y: i tak od listopada było,,,ciekawe ile teraz będe ważyła :-D bo brzusio mi sie konkretny zrobił :-D
Jej i ja odliczam dni kiedy będzie ta wizyta :-D

reklama
Ja tez się zdziwiłam, ze tylko kilo do przodu...bo czuję się na więcej hah
pewnie przez to wczorajsze sprzątanie spaliłam tyle tłuszczyku ;-):tak:

a od samego poczatku to przytylam 3,4 kg:) więc chyba nie duzo

Hej Kochane powróciłam:-) ale zaraz uciekam spać bo jestem padnięta od 2 w nocy nie spie:-( męczyłam się z potwornym bólem zęba :-( ale pojechałam ok 13 do dentysty i mi go zatruła 12 marca znów muszę jechać... a i mam wiadomość dla Was:-( Nasza biedna Maqnio jest w szpitalu:-( bardzo skróciła jej się szyjka macicy i ma nakaz bezwzględnego leżenia do końca ciąży :-( jutro mi napisze więcej bo dziś jest załamana ale pociesza się tym że Różyczka jest zdrowiutka i waży 700 g :-)

Powiedzcie mi w skrócie co tam się działo przez te 3 dni??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dodi no nie dużo kochana nie dużo :D
wydrusia ucałuj ją od nas !!!!!!!!!!!! Ja pierdzielę ale wiadomość :(:(:( i niech wie,że sama nie jest i będzie wszystko dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!
A co do ząbków współczuję,bo sama przeżyłam katorgi z bólem na szczęście już bo wszystkim ufff :*:*:* i u Ciebie będzie ok

Dodi teraz miała iść spiuchnać bo nie kazałam jej się denerwować
Orchidea już jej mówiłam że ma wsparcie i główka do góry ważne że z malutką ok:) a co do ząbków na razie jest ok zobaczymy co dalej...:)

Maqnio bardzo dziękuje i kazała Was wszystkie pozdrowić i Wasze Maluszki również :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry