reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2011

reklama
A ja sukienkę ślubną, uszytą na wymiar kupiłam w Chinach przez ebaya za 800 zł . Sprzedalam po slubie za 1000. W Polsce jak ktos zobaczył na moe wymiary to podbijał cenę o 100 %.
Magia ceny nieruchomości w Koszalinie i Warszawie są rożne. A nasz stuletni domek i tak będziemy spłacali do emerytury ;-) Własnie wróciłam z budowy. Wyspałam się i poczytałam - Czarek padnięty bo się napracował. ten tydzień będzie przełomowy bo w piątek wylewają ostateczną posadzkę. jak tak patrze na finanse to możliwe ,ze przez najbliższy rok i tak nic na nią nie położymy. Bo potrzeba 75 m płytek. Będzie wnętrze industrialne ale beton będzie ciepły od ogrzewania podłogowego :-)
Mi na budowie się brzuch obniżył- zauważyłam że jak wsiadłam do samochodu brzuch mam na udach.

mailuj, ja też teraz dziwnie kieruję autem, bo nogi mam rozłożone jak do porodu haha

Ja tam najlepsza z sukienką jestem... Kupiłam jedną, a potem chodziłam za butami po sklepach i tak mi sie spodobała druga, że musiałam ją mieć!!! tym sposobem miałam dwie, ubrałam tylko jedną, potem szybko ja sprzedałam:):) a ta nowa dalej wisi:) jak ktoś chętny to prosze bardzo! :-)

psota, no coś ty, juz spać? a kto za mnie wyprasuje ten stos ubranek:):)

mailuj i tak ci zazdroszczę, bo w twoim domku już zaraz zamieszkasz, a u mnie jeszcze przewiew hehe bo okien nawet nie mamy:)

reklama
Marzenko ja tez oko pocieszam jak narazie dopuki moj nie wroci to sie wybierzemy na mega zakupy a nie chce przecholowac zeby debetu nie zrobic na koncie hehe
Moj dzwonil plakal jak dziecko a ja z nim :( tak bardzo bardzo tesknie za nim i Igorek pewnie tez jej a tu jeszcze tyle czasu...

Do góry