reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Margeritko tak zmiana bo moj stwierdzil ze Maly jest za sliczny na Igora i ostatecznie zostal Fabian Dawid i juz tak zostanie bo juz jest zarejestrowany w USC:) padam na twarz mykam pod prysznic zmyc z siebie te szpitalne zapachy ... do juterka kobitki ....

kkasiulka hej cięzaróweczko:-p

Hej Mamuśka ;-) Teraz pełną gębą ;-) Jak sobie radzisz z 3? Jak organizacja? To i tak, że dzieciaki masz starsze, to sie zajmą same sobą, nie wołają Cię do zabawy w chowanego.....
Zgaga mnie męczy, idę po mleko i spać. Małą wciąż z głową dp góry, ale poród jeszcze dalko, więc ma jeszcze kilka dni na obrót ;-)

Anulka - jeśli Wam się podoba, to super :-) A synuś faktycznie jest śliczny :-)

Magia po koszmarnym ataku kolki a ja koszmarnej nocce.. do 24 było normalnie, jak zwykle a później okropny ból brzuszka, trwający do tej pory.. teraz mały pada na siedząco a ja z nim.. boje się go odłożyć aby się nie obudził..

orchi, łatwego porodu..czekamy na maluszka

miłego dnia mamusie i dwupaczki

Oj dziewczyny współczuję nocki.

U nas w miarę spokojnie, mały jak zwykle marudził dopiero nad ranem i marudzi do tej pory. Teraz to już raczej z głodu więc lecę z cycem ;)

hello
kciukasy za Orchi.
Corin jak ty sie dziasiaj czujesz?

dziewczyny wspolczuje tych kolek i nie przespanych nocy. trzymajcie sie.

Ile nas zostalo nierozpakowanych, ktoras sie orientuje? Pewnie jest nas juz malo

reklama
Mało mało nas zostało, można poznać po tematach tu poruszanych ;)
Ja coś czuję, że wypakuję się na sam koniec lipca. Ale skoro mój szkrab czuje potrzebę jeszcze posiedzieć w brzuszku to niech siedzi :]

Miłego dnia wszystkim Mamuśkom i Dwupaczkom :)
Trzymam &&&&& za orchi!!

Do góry