reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Ale nadrukowalyscie!

Miczka kciuki zacisniete.

U nas kupy po pachy to norma i od razu mala do wanny wkladam, bo wycierac nie ma sensu. Tyle ze u nas kupa raz w tygodniu wiec do wytrzymania. Ide dzisiaj do lekarza to spytam przy okazji o te kupy.
Mam taka ochote na cole ze az mnie ssie... Chyba sobie lizaka o smaku coli kupie:-D

reklama
Cześć Dziewczyny :-) Witam nowe Lipcóweczki :-)
Wydrussia kamień z serca , za takie dobre wiadomości :-)
Miczka kawkę poproszę:-) Kciuki zaciśnięte :-)
Orchidea widaj córo marnotrawna :-)
Ania to ja też poproszę lizaczka:-)
Malamii bardziej zdaje mi się że wit D jest podawana z jakims tłuszczem , który przyśpiesza występowanie głodu .
Psotka trzymam kciuki za Wasze zdrowie :-)

świetne wieści od maqnio cieszymy się!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny czy któras z Was bądz z Waszych znajomych korzystała z urlopu dla poratowania zdrowia?

Hej kochane, u nas wciąż brak czasu.Młoda szaleje, a ja nie mam już siły. Dokładnie tak jak u Basieniak, Wisienki i Konwalijki zapomniała co to samodzielne zasypianie w łóżeczku. Przy każdym usypianiu przynajmniej 1h walki, a jak już zasypia, odpocznie sobie 3-5 minut i zaraz banan na twarzy z nową energia... Może to skok, ale ja kurka myślałam, że już go miała...

Witam kolejne nowe mamusie :D
Magnio, uuuuuf co za ulga :-):-):-) dzieki Wydruś za wieści.
Orchi, :-)
No i muszę lecieć, t by był na tyle mojego czasu wolnego, nawet was nie doczytałam dokładnie.

reklama
Do góry