reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Psotka od poczatku to uzywam i sluzy nic sie nie dzieje kompletnie
Magia a nie wiedziałam ze to dobre mydełko dla alergików , ale wszystko mam z bambino , i tylko to pamietam jk mialam male moje wczesniejsze corki to nic innego nie bylo tylko to i penaten wszedl na rynek ale to byly bardzo drogie kosmetyki dla dzieci i jeszcze jonson ale po tym duzo dzieci mialo problemy tak ze nigdy tego nie uzywalam

ide lezec dobranoc mamuski

reklama
Psotka my właśnie też tym samym, tylko ja bałam się dawać mu wszystko na raz. I szczepiłam: hexa+ na rota, za 2 tygodnie na pneumokoki. A teraz on często choruje i chciałabym zakończyć szczepienia przed sezonem grypowym i zastanawiam się czy nie podać mu ich razem. A jak Dawidek znosił te wszystkie szczepienia na raz?
Marzenko Teraz używam jeszcze oliwki Bambino i uwielbiam jej zapach:-) Dobranoc!

Marzenko, dobrej nocy!

Magia, bez problemu, po pierwszych szczepieniach miał 37,7, a po drugiej dawce zupełnie nic się nie działo, ładnie spał, nie marudził. Nasza pediatra powiedziała, że lepiej szczepić wszystkim od razu.

Magia, ja dopiero za ponad tydzień będę szczepiła małą po raz drugi hexa i pneumo.. bo teraz bierze antybiotyk do piatku a lekarka mowila ze po antybiotyku trzeba tydzień poczekać i wtedy dopiero szczepić, chyba nic sie nie stanie że taka długa przerwa w tych szczepieniach??

Psotka No ja pierwszą dawkę rozbijałam na 2 wizyty. Myślisz, że teraz lepiej dać wszystko razem czy już lepiej nie?
Dodi u nas to całkiem duża przerwa, bo pierwszą dawkę Staś dostał 11.08:crazy: Te, które Ty dajesz to chyba nie mają jakiegoś limitu czasowego. Ale na rota najpóźniej do 22 tygodnia, a najlepiej to do 16. Tylko my już mamy prawie 17.

Ostatnia edycja:
Dodi, my czekaliśmy dwa tygodnie po antybiotyku.

Magia,
ja wolałam raz zafundować Dawidkowy ten stres. Myślę, że Stasiowi też nic nie będzie, jak dostanie wszystko za jednym razem :)

Wszystkie śpicie babeczki??? Jaka ciiiiiisza;)

Ostatnia edycja:
Właśnie miałam pisać, że drukareczki poszły spać:-D Ja też zaraz padam, bo jutro Łukaszek na 8 ma angielski. A Twój Tomuś świetny jest, no nie mogę jaki fajny buziak:tak:

Dodi ​gdzie ten Twój brzuch ja się pytam??? Startuj, to będziemy Ci kibicować.

Mam dobry humor, bo mąż mnie pochwalił:-) Powiedział, że widzi, jak dużo robię, że nigdy go nie budziłam w nocy do małego i staram się, żeby w domu była domowa atmosfera, jedzenie. Tak mi się miło zrobiło, że poczułam przypływ sił:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Magia, ja mam Dawidka;P A mogę zapytać ile masz lat? Podglądałam na liście lipcówek, no ale ni ma wieku;)

Dodi, Ty jesteś nasza lipcowa ,,tap madl" ;)

Do góry