maqnio
Mamusia Różyczki
wisienko oj ja tez bardzo chetnie bym Was zobaczyal w realu. moze kurcze na wiosne cosik wykombinujemy. z psotka i wyderka juz umówiona jestem wiec i z Toba szalenie chetnie!!!
magia własnie mi sie przypomniało - tak uwielbiam coccodrillo!! kombinezon kupiłam na 92
bo z załozeniem ze młoda ponosi go do marca, plus cosik grubego pod spod, wiec jestem pewna ze w połowie zimy nie ebde musiala kupowac nowego
magia własnie mi sie przypomniało - tak uwielbiam coccodrillo!! kombinezon kupiłam na 92
bo z załozeniem ze młoda ponosi go do marca, plus cosik grubego pod spod, wiec jestem pewna ze w połowie zimy nie ebde musiala kupowac nowego
Nie wiem o co mu chodzi, próbowałam ściągnąć i dać butelkę. Oczywiście okazało się , że smoczki Mam pasuję tylko do butelek mam i połowę rozlałam. Na szczęście miałam pełną butelkę więc sporo zostało. Nie zjadł nic. Brał smoka do buzi i nie ciumkał. Tylko się dziwił ;-) Po kilku godzinach był zmeczony, głodny i zły.co się uspokoił to zbliżenie do cycka kończyło się histerią. Zostałam zmuszona do użycia ostatecznego argumentu. Rozebrałam nas i poszliśmy razem popływać w wannie;-) Tak się zmęczył, że zapomniał o fochu. Ładnie zjadł i śpi już 1,5 h.
Kupiłam małej szampon z HIPPa :-) Madzia ja robie masaż i ćwiczenia! Małamii Psota Marzenka :-) dziękuję za kciuki z maludą wszystko ok :-) Sis :**** Rózinka:**** Anulka to rewelka oby tak dalej :-) ja jutro jabłuszko :-)