reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Mailuj a o czym tak sobie myslisz , a nie gotuj i nie sprzataj kto cie zmusi
Magia tez prawda ja wieczorami o tej porze juz nic nie robie moge tylko siedziec albo lezec od tego jest dzien a nie noc albo wieczor , po za tym jestem zmeczona calym dniem i chce odpoczac a nie jeszcze robic kto by mnie zmusił hehe:-D

Basieniak, moglabys w sluzbach specjalnych pracowac :-D wszystko masz obmyslone tip top. A masz tez plan B? ;-)

Mailuj, nie dziwie sie ze zieciunio moj zasypywany propozycjami. Takich przystojniakow niewiele w swiecie ;-)

Maqnio, ja juz kciuki zaciskam. Daj jutro znac co i jak, jak wrocicie.

Wisienka, ja tez poprosze troszke nalewki :-) i dlaczego Poznan jest tak daleko?

Orchi, ja mysle ze my tez powinnysmy sie spotkac, ale teraz juz bez wymowek. Co ty na to?

A wlasciwie przeciez nas tu "sasiadek"jest wiecej, bo i jastrzebie i sosnowiec... Dziewczyny pomyslcie nad jakims spotkaniem. :-)

basieniak - my z małym od 3 tygodnia życia jeździmy do ortopedy ok 100 km, okropnie się bałam tych podróży, ale da radę, najpierw co tydzień, potem co 3 a teraz 6 tyg przerwy i jeszcze te kolejki, dobrze że trafiła się fajna pielęgniarka i schodzło nam tam ok 1 h,karmię mm więc musieliśmy cały ekwipunek zabierać :-)

no... troche podczytałam... z tego co pamiętam:

Konwalianka
to faktycznie strachu się najedliście z tym gryzakiem. Ja czasem też mam wrażenie, że Szymek zaraz zrobi sobie krzywdę jak tak macha zabawkami i latam reką za nimi. Oczywiście i tak nie idzie nadążyć :baffled:

emka powodzenia z mieszkaniem. taki ciągły hałas może być rzeczywiście upierdliwy i zmęczyć i Ciebie i córeczkę

Wisienka coś chyba przeoczyłam info o blogu? dawaj jakieś namiary, ja też chętnie poczytam :tak:

Magia kciukasy za szczepienie i za pobranie krwi. Podwójne &&&&

Maqnio wszystkie kciuki za jutrzejszego neurologa zaciśnięte. Szymkowe też :tak:

Renusia to fakt, że babcia z dziadkiem są dla nas wielką pomocą i zawdzięczam im bardzo wiele. Ale potrafią też czasem nieźle wleźć za skórę :angry: także przynajmniej nad głową Ci nikt nie siedzi i nie mówi co masz robić

Psota świetnie, że malutki nie potrzebuje rehabilitacji, zuch chlopak! za usg &&&& i zdrówka!

A u nas wieczorem coś dziwnego :baffled: Mały generalnie uwielbia kapiele, bardzo się w nich rozluźnia i odpręża. A dzisiaj wkładamy go do wanienki a on pisk. Aż podskoczyłam bo takiego dźwięku jeszcze u niego nie było. Potem to juz tylko płacz był i nic nie dało uspokajanie na rękach. Przy ponownej probie włożenia do wanienki - płacz :szok: nie kumam co mogło sie stać

reklama
Magia - w sumie się już przyzwyczaił, ale trudniej mu się przekręcać z pleców na brzuszek, ale jakoś daje rade :-) co wieczór mu zdejmuję na trochę dłużej przed kąpielą i wtedy jest istne szleństwo :-D

Do góry