reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Anula Maciek nie tył ale moje dzieciaki to ogólnie chude za małego. Bo maciek urodził się 2650 a 7kg osiągnął jak skończył 7 miesięcy:-DNo i jak to wyczytałam w jego książeczce przestałam się martwić wagą Mili. Nawet nie wiedziałam, ze ta humanę jeszcze produkują. Dalej jest z rózowym na paczce i taka bananowa?
Reniusia to moze się nauczy w końcu jak już zaczyna

reklama
renusia potrzyj smoczkiem o banana czy jablko zeby zlapal smak i daj malej, jak bedziesz widziala ze go ssie tylko jej wypada to przytrzymaj go zeby zzalapala, ale jak widzisz ze ewidentnie wypycha i nie chce to nie zmuszaj. MOja Nicole np na spacerze w ogole nie chce smoczka bo sie rozglada i sobie gada, ale jak zasypia w ciagu dnia czy w nocy to ze smokiem.

Wisienka waga nie ma co sie przejowac jesli dziecko cos tam przybiera:tak: ma blisko 7 kg tak mysle. Ja z rodzienstwem nie wazylismy nawet 3 kg, moj brat 2200 a teraz ma 180cm i 85kg. Tak, jest z babanami i widze ze syta bo na pepti nie wytrzymywal 3 godz a na tym w dzien ponad 3 pewnie przez to ze to mleko jet geste:-Dteraz jest w opakowaniu bialo zoltym i troche niebieskiego z owieczka
Renia my ze smokiem nie mielismy problemu maly chyba kazdy by zaakceptowal bez nie wyobrazam sobie zycia,sprobuj tak jak pisze Emka posmarowac czyms a probowalas swoim mlekiem?

witajcie moje drogie!

Ja dopiero teraz mam chwilę.. od rana zabiegana.. rano jeden lekarz- skierowanie i drugi lekarz..niestety nie udało mi się nic załatwić, bo najpierw muszę wyleczyć stan zapalny!antybiotyk chciał dać, ale nie można, bo te które by na to działały, wpływają na mleko.. no i zobaczymy jak to będzie, w każdym razie - w piątek znowu lekarz..

aaaaa i dzisiaj spotkałam się z kkasiulą - super spotkanie, choć maluchy "na zakładkę" spały, więc nie miały zbyt dużo czasu na wymianę spostrzeżeń :-D no ale może jeszcze się spotkamy..

TYmuś pobyt u babci doskonale spędza - jest mega grzeczny i noce też niezłe, mój bąbelek najukochańszy..aa i dzisiaj mama poszła do sklepu i kupiła śpiochy, czapkę, spodnie i bluzkę - kiedy się opanuję?

jak doczytam odniosę się do waszych postów

reklama
uhuhu... a my sie z NIco zdrzemnelysmy godzinke :-) ale fajnie ^^ :-D cchyba sobie pojde do warzywniaka po owoce bo mi sie skonczyly pozniej na 17:55 do lekarza, to wam po wizycie napisze co sie dowiedzialam :-) buziolki :*

Wisienko Maciek startowal z prawie identycznej wagi jak Nicole , ona miala 2680 ale teraz juz wazy 6 kg a twoj Maciek w wieku 7 miesiecy 7 kg :szok: to najwidoczniej MIlusia ma dokladnie to samo :-) nie ma sie co martwi :blink:

Do góry