reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Asica nieźle z tym włosem - też muszę chyba bardziej uważać bo moich wlosów wszędzie pełno grrrr... a jak mnie czasem mały za włosy złapie to potem w garści ma pełno :crazy: zbieram wszystkie a one dalej wszędzie są

Magia cieszę się, że z tatą w porządku

Emka sok z pomarańczy? :szok: to my cytrusów nie możemy a dziecku można dać tak bezpośrednio? :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Emka czekalam az napiszesz cos o tych kupach, bo moja robi od jakiegos czasu dokladnie co 6 dni (najblizsze kupa przewidywana na srode:-p). Nie zauwazylam zeby sie meczyla, ale wolalabym zeby robila czesciej. A jak przeczytlalam Twoja wypowiedz to zareagowalam dokladnie jak Miczka-sok z pomaranczy takiemu malemu dziecku?! Ale niby to lekarka wiec chyba wie co mowi?

Em_cia, sok z pomarańczy masz dawać? Mi pediatra powiedziała, że to są owoce obce w naszej strefie klimatycznej i dopiero po 1 roku życia można zacząć wprowadzać, no ale dla was to nie są obce, nie wiem sama.

asica no u mnie tez wlosy wychodza i zawsze maly je ma w rekach. kurcze musze uwazac.
wisienko wlasnie o takiej myslalam
emka sok z pomaranczy?:szok:
psota no to rzeczywiscie masz ekonomicznego synka

Silwia, no strasznie, ale ja wolałabym, żeby jednak go cieszyły te wszystkie pierdoły, którymi mam zawalony cały salon;)

Z tymi włosami to jakaś tragedia, moje też się walają wszędzie...

kurde dziewczyny, teraz juz sama nie wiem czy mam jej dac ten sok czy nie, moze dam jej tylko po 3 lyzeczki dziennie, moze jej pomoze a nie bede przesadzac z sokiem z calej pomaranczy, mi tez sie za duzo to wydalo.

no z tymi włosami to nie straszcie... Z rączek to ciągle wyjmuję, a nieraz jak odsłaniam biustonosz to i na piersi się nie wiadomo skąd znajdują... Normalnie tragedia... Zawsze mi strasznie wypadają, ale teraz to katastrofa... Nie jestem w stanie tego opanować i nie wyrabiam z zabieraniem małej... asica a może ten włos to przy przebieraniu się tam zaplątał bo i mi się tak zdarzyło, bo słyszałam, że włosy się nie rozkładają i nie wydalają przez co lepiej nie mieć wąsów;)

wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia życzę...

a ja nakarmiłam dzisiaj małą po kompaniu i zwinęłam się na basen:) Trzeba w końcu się zacząć trochę ruszać szczególnie, że w ciąży leżałam więc moje mięśnie są w stanie tragicznym... Było całkiem fajnie:) Jednak największy problem to się zmobilizować do wyjścia bo przy karmieniu małej po ciemku na noc przysypiam razem z nią i już mi się nic nie chce;) no a jutro oczekuję zakwasów... ;)

reklama
Do góry