reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
wydrusia, no ja nie wiedziałam że ona taka cwaniara hehe, teraz będę mądrzejsza następnym razem:)

emi, moja w nocy je z jednej tak z 10-15 min, a w dzień prawie zawsze z dwóch je, każdą ssie tak z 4 minutki nie więcej.. ale sie najada, bo nie wyglada na zaglodzoną hehe

psotko ja tez mam ten leżaczek, tylko że inny wzór na materiale, mała go lubi:)

Heloł:-)
Dziś Stasinek kończy 4 miesiące:-) Dziś poszliśmy do szkoły i na angielski. Już miałam coś Wam napisać, a tu - nalot - pielęgniarka środowiskowa. Ale gaduła.
maqnio *****:-) Dzięki za pamięć. Tata już po badaniu. I wszystko dobrze! Staś ma zapalenie krtani, ale lekarka pozwoliła chodzić mu do szkoły;-) Wczoraj zaczął trochę jeść. A dzisiaj już pięknie zasysa - nadrabia stracony dzień:-D Właściwie to nawet nie mamy specjalnie leków, bo to wirusisko jest.
wydrusia ucałuj i ode mnie Lilunię bieduleczkę. ****. Jak mój Łukaszek się boi zastrzyków:szok:
psotka &&&&&&&& za kardiologa
danusia &&&&&&& za szczepienie
balkan &&&&&& za wizytę u pediatry

Ale marudek. Zaraz wracam.

Witam ponownie:-)my po spacerku, naszczescie mleczko bylo. Teraz maly spi mam chwilke
Corin ja bylam opiekunka chorych psychicznie i nawet na lekach nie zblizylabym dzieci do takich osob...
Wydrusia kto wie moze cos wykielkuje:-Da ja jeszcze nic nie robilam...

Dodi
udawaj że nigdzie nie idziesz hi hi :-)
Magia dziękuje Kochanie Liluszek ucałowany :-) hi hi hi ale znów jej podskoczyła gorączka :-( teraz zjadła niecałe 90ml więc już coś:-)
Corin nie strasz bo teraz jak na szpilkach :p zwłaszcza że mógł być ten dzień:angry:
Anulka trudno najwyżej znajdzie się miejsce i dla nastepnego maleństwa :-) Kochane będzie jak i Lila Lou :-) hi hi hi :-)

Hahahaha, wydrussia, u nas tez sie raz zdarzylo a teraz jest Ewunia :-D

Weź nie strasz dziewczyny.....:-p Jutro minie rok jak zmajstrowaliśmy Milenkę - choć wydawało m się, że jest 'bezpiecznie' :tak:;-) Ja się cieszę, mąż widzę mniej, ale on zbyt wygodny i leniwy w ogóle na posiadanie dzieci. Szkoda gadać

emi - ja też karmię tylko z jednej piersi. Na dodatek pilnuję, żeby zjadła z jednej tak 2-3 razy pod rząd, dopiero później drugą, je króciutko, 5-8 minut, tylko w nocy dłużej. Bo pierwszy pokarm to taka zupa, picie, potem dopiero coś konkretnego leci, żeby się dziecię najadło. Ale organizm jest bardzo mądry i dostosowuje się do tego jak dziecko je, tak, żeby otrzymało wszystko, czego potrzebuje.

Emi karmie z obu ponieważ jak nakarmie z jednej to mała dalejgłodna i krzyczy ze chce rwie piers w której nic juz nie wyciąga, to daję jej drugą piers i jest ok. W nocy cycoli z jednej
Dodi-misia ja miałam taki sam ryk jak położyłam małą po kąpieli, uspałam i pojechalismy na wesele- po godzinie sie wydarła i tyle sie pobawiłam. Dzieci chyba czują nieobecność matki.
Sto lat dla Stasia

reklama
Do góry