reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
sis proszę :-D
fkph02.jpg

no to ja zapalę niedzielnie światło..

podziwiam Was, że macie siły jeszcze na poaduchy późnym wieczorem.. ja to szybciutko do łóżka, aby jak najwięcej mieć ze snu.. u nas nocka ok, mały obudzi się o 6.18 nowego czasu czyli jednak zadzialała na niego zmiana czasu:-D bo zawsze tak sie budził..
Wasze rozmowy o facetach powalają a wyglądacie pięknie i wogóle nie widać u was lat! też tak chciałabym wyglądać:-)

Heloł:-) U nas imprezka od 5:-D Staś zbudził się w szampańskim nastroju i dokazuje:-)
Konwalianko no następna! Przecież Ty wyglądasz na 16 lat. Ślicznie. Dziewczyno!*
Ja ostatnio z wieczorną i poranną zmianą na BB:-D
Dziś znów na Bronisze i od jutra szaleję w kuchni, a co!
Maqnio widzę Cię widzę:-D Jak nocka??? Jak Rózinka? Czy ten ząbek w końcu jej wyszedł? Staś wczoraj tak szalał przez zęby, że pomyślałam, że może dlatego Fruzia nie może spać? Ale od urodzenia by jej wychodziły? Jeszcze myślałam, że może po tych lekach utrzymujących ciążę. No ale neurolog nic Wam nie stwierdził. Hmmm

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Ja spać nie mogę z bólu, chyba mi przepuklina pępkowa wyłazi...

Sis, a co trzeba sobie wychować mężusia;)

Corin
, przecież zgasiłam światło;)

Konwalianko, nie grzesz kochana! Wyglądasz ślicznie!

Magia, no jak tam noc? ;)))

reklama
nie moge czytać takich strasznych historii z dziec mi w roli głównej bo az mnie sciska. Ja od razu przekładam to sobie na swoje dzieci a wyobrażnie mam sporą....
wydrusia pytałaś jak tam moje niunie? a na razie spoko tylko czasu mi brakuje na forum bo nazbierało sie zaległosci w praniu i prasowaniu, poza tym wczoraj cały wieczór spedziłam na szukaniu info na necie o twardej wodzie i szorskich braniach po praniu. Nie wiem jak mam prać zeby ubranka dzieci nie stawały się takie szorskie i sztywne.

A jak wasze pociechy zniosły dzisiaj przestawienie czasu, bo ja miałam pobudke o 4:30 2h czuwania i młoda drzemnęła sie 40 min przy czym ciagle szukała cyca, wiec nie pospałam od 4:30 wogóle

Do góry