reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Hej kochane:) U nas dzisiaj dla odmiany pobudki co godzinę z płaczem i jedną ok. godzinną przerwą na zabwę o 4 rano!!! Tak więc jestem jednym wielkim zdechlakiem.
Miłego dnia życzę:)

reklama
Witam się i ja!

U nas noc znowu z pobudkami co godzinę, o 1.00 jedzonko i pół godziny kołysania...no i od rana wszystko jest bee, wielka maruda.

daga, mnie się często @ lubi spóźniać tak do 5 dni...cóż-poczekam, jak nie przylezie to zrobię test.

Anetkaa, wiem co znaczą takie nocki..no i gratki dla Bartusia!

malami, konwalianka, Aniaa
, witajcie:-D:-D:-D

U nas dzisiaj pobudka c prawda o 5.30, ale o 6.30 położyliśmy się i co? 2h spaliśmy jak zabici..no co ta pogoda może z człowiekiem zrobić :-D nocka, całkiem niezła.. więc wyspana jestem i przybita do tego, bo aż chyba za długo spałam..

Częstuję bułeczkami z czereśniami oraz kawusią:tak:

Ps. kiedy wprowadza sie truskawki do diety malca?

Dzień dobry!

My na nockę narzekać nie możemy chociaż kilka razy wstawałam. Pospaliśmy do 7.30 i mały zalicza już pierwszą drzemkę. Szybko. Ciekawe jak nam to dzisiaj wyjdzie w ciągu dnia.

Malamii, Anetka, Monia współczujemy nocki.

Konwalinako truskawki są generalnie chyba od 10 miesiąca. Chociaż Bobovita ma kaszki truskawkowe już od 6 miesiąca i my już je jedliśmy.

Hej!

malami widzę, że mimo tego, że Mateusz nie spał wczoraj 6 godzin, to w nocy i tak dał ci popalić. Współczuję :-(
anetka gratulacje :-)
ania jak nocka?

Ja miałam dzisiaj ciężką noc. Śniły mi się jakieś głupoty, w ogóle się nie wyspałam mimo, że mąż wstawał do Jowity. Powiedział, że teraz usypianie jej w nocy to bajka i że odwaliłam kawał dobrej roboty. Nie ma to jak mąż doceni :tak:
W ogóle to ostatnio mam dziwny nastrój, a co kobiecie najbardziej poprawia humor? ZAKUPY :-D Jutro idziemy na miasto, może coś fajnego upoluję :-)

konwalianko - z tymi truskawkami to faktycznie w kaszce są już od 6 miesiąca,hmm..
daga - dokładnie tak, nie spał ani za dnia ani w nocy :/ ech.. wykończy mnie to dziecię..

Dzisiaj mamy w planach KINO - pierwszy raz!!!! Zostawiamy małego u teściów i jedziemy. Aż się boję....

Hej

U nas nocka standardowa ostatnio czyli pare pobudek z przyczyn blizej niewyjasnionych;/ Ale zaczynam watpic czy to zeby no chyba ze rosna tylko w nocy:p Bo w dzien mala i wczoraj i dzis super humor:) Dobrze ze chociaz tyle;-)

Malamii Karola jadla juz truskawki, kupilam mrozone i zrobilam mus ktorego troche dodalam do jablek:) Bylo ok, ale trzeba uwazac bo truskawki to silny alergen.

Milego dnia mamuski!

reklama
Do góry