Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie kochane
konwalianka Biedny Tymus musi tak cierpiec z tymi oczkami , skierowanie wazne jest 3 miesiace
Maqnio Rózinka jest udana gdzie diabeł nie moze tam babe posle
Dziewczyny zagladajcie do nas czesciej bedzie razniej
Klaudia spala calutka noc i teraz juz z półtorej godziny spi , zdazyłam zjesc sniadanie , poleciec po bulki i chleb i z psem , naszykowałam na obiad zeby ok 12 na dworek isc do wieczora bo zas piekna pogoda sie zapowiada ,
Wszystkim mamuskom udanego dzionka zycze
Napisalam wczesniej posta i nie chciało mi go wysłac to nie pisze drugiego takiego samego
konwalianka Biedny Tymus musi tak cierpiec z tymi oczkami , skierowanie wazne jest 3 miesiace
Maqnio Rózinka jest udana gdzie diabeł nie moze tam babe posle

Dziewczyny zagladajcie do nas czesciej bedzie razniej
Klaudia spala calutka noc i teraz juz z półtorej godziny spi , zdazyłam zjesc sniadanie , poleciec po bulki i chleb i z psem , naszykowałam na obiad zeby ok 12 na dworek isc do wieczora bo zas piekna pogoda sie zapowiada ,
Wszystkim mamuskom udanego dzionka zycze
Napisalam wczesniej posta i nie chciało mi go wysłac to nie pisze drugiego takiego samego
Na pewno troche nas finansowo wykonczylo ciagle naprawaianie mojego auta. No ale decyzja juz zapdala, sprzedajemy je i bedzie jeden wydatek mniej, no a ja musze sie przeprosic z autobusami
No ale co tam Karolina uwielbia jezdzic autobusami bo tam duzo ludzi jest
Zaneta naprawde fajne maluchy
potem zabawa sciagania ciuchow z wieszakow w H&m. kupila tylko gumki do wlosow (dla mnie) i zdecydowalam ze pojdziemy na karuzele, przynajmniej oddetchne. taaaaaaaaaaaa, chyba we snie. normlanie rajdowiec, wiedzial do czego sluzy klakson i kierownica i zimny lokiec. przyokazji smiech i konwersacja do wszystkich typu dadadadadadada.