reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Heja !!! U nas marud i placz od paru dni ,raz mniejszy raz wiekszy na szczescie nocki okej ,napieraja dwie gorne jedyneczki jeszcze sie nieprzebily ale pewnie juz niedlugo:tak:U nas opogoda dzis paskudna ,w nocy burza byla atraz pochmurni i deszcz ,w domku siedzimy dzis.Pozniej Was doczytam bo sporo nadrukowalyscie :)
wisienko hej hej kochana bidna ty zabiegana ,naladuj chodz troszke w wekend akumulatorki ,padlam Mila "łajdaczy sie "na podlodze buhahahhaaa :-DUcalowanka dla was slicznotki :)
asica kciuki za zabki niech szybko wyłaza i nie mecza Blazejka &&&& ,u mnie nie ma zadnego sklepu takiego z wozkami ,sa dzieciece ale tylko z takimi "*******kami " jak kosmetyki itp wiec tez myslimy nad Allegro...
miczka za wyspanie &&&& buziole dla szymka
silvia ​maly terminator z Aleksika :*
monia ,Maqnio ,wydrusia ,konwalianka ,daga ,Ania ,Nil ,Zaneta ,Monia,basieniak ,anetka,silvia
Milego dnia :)

reklama
maqnio witaj zakwaszona kobietko, mam nadzieje, ze uda nam się zdzwonić dzisiaj. Ja ogarniam chatkę po tygodniu:/ bleee
Tesia ja tez chyba kupie na alle chociaż zawsze to lepiej ogladnąć, moze oglądnę w sklepie a kupię na alle bo taniej. Moja kolezanka teraz zamówiła na alle jak da znac co to za wózek i czy fajny to naklikam

Wisienka kurcze nie strasz z tą nieregularnością... tego się troszkę boję, że może być utrudnieniem.... Bo ja do roku chcę karmić i od razu potem zacząć starania a jak tak będzie to może się okazać ciężko... No nic na razie to jeszcze nawet się nie zaczęło;)

Mala w koncu zasnęla uff ,moge na sppokojnie kawe wypic :tak:w midzyczasie zrobilam remament lodowki ,dzis bez zakup[ow bo pakudna pogoda wiec zrobie zapiekanke z tego co mam ,czyli ze bendzie mniam oboje z mezem jestesmy makaroniarze moze w tamtym zyciu mieszkalismy we Wloszech :-D;-)maz niby mial wolne ale nie mial (foch):no: bo poszedl na fuche ,a potem pojechal robic auto bo cos zgzyta w naszym złomku;-)i tak pewnie do wieczorrra bendziemy z Nadia same ,ani tu wyjsc ani co bo zimno ,na dodatek Nadi przez te zeby marudna i placzliwa ,i cos ostatnio jakas przylepka sie zrobila ,zawsze byla i ja to lubie ale teraz to przesada boo tylko wyjde do kuchni czy lazienki to od razu placz krzyk..ale mam ochote na piwo chyba zazycze by maz mi jakies kupil na wieczor :-p

hej!
u Was też dzisiaj taka piękna pogoda? Noszz weekend, jedyny czas kiedy można z dzieckiem trochę pospacerować a za oknem leje od rana. Zaliczyliśmy tylko zakupy dopołudniowe bo mama musiała wykorzystać bon do Orsay'a :-):-)
I nie powiem, pospałam dzisiaj całkiem nieźle. Nie żeby dziecko zlitowało się nad mamą, nie nie... Za to mąż miał gest i zszedł z młodym o 6.20 na dół. A ja pospałam do 9 :-D

Monia super, że znalazłaś patent na lepsze u Was nocki.

Asica niech Wam te zęby szybko wychodzą. U nas też niestety nawał zębowy i problemy z jedzeniem w związku z tym.

Wiśnia :* dychnij trochę kobieto!

Maqnio no to łączę się w bólu. A, i u nas też Szymek często z tatą potrafi dłużej pospać niż z mamą :baffled: nie wiedzieć czemu....

Tesia ja mogę zaprosić Cię tylko na karmi albo na Lecha free bo chłodzą się w lodówce :-D mam dzisiaj mega wyskokowy wieczór buhaha

reklama
witam ja dopiero z pracy
odgruzuję mieszkanko i wpadnę was doczytać ...
miłego dnia

Do góry