pia lovetoz to jakas masakra z tymi rodzicami ,omg ,wspolczuje i oby wszystko skonczylo sie po twojej mysli ,i zebyscie zabrali swoje rzeczy &&&&&&&& ja z Nadia aktywne od rana ,od poszlysmy do laboratorium zrobic badanie na eozonofile bo jutro do alergologa jedziemy ,zawiezie na moj brat a zarazem chrzestny Nadi niewidzielli sie dwa miesiace bo brat pracowal w NIemczech
maz w pracy ,na budowien sezon ...jeszczze po godzinach robi wraca pozno...:-(a potem zaliczylismy Urzad pracy ,musilam w koncu pozalatwiac bo niedawno wymienilam dowod .no i potem zakupki i park
potem ohbiadek i z powrotem na dwor ,wiec dzis 2 razy na powietrzu .moja cora marudzaca i placzliwa ze szok ,uciekam paaaq millego wieczory 
maz w pracy ,na budowien sezon ...jeszczze po godzinach robi wraca pozno...:-(a potem zaliczylismy Urzad pracy ,musilam w koncu pozalatwiac bo niedawno wymienilam dowod .no i potem zakupki i park
potem ohbiadek i z powrotem na dwor ,wiec dzis 2 razy na powietrzu .moja cora marudzaca i placzliwa ze szok ,uciekam paaaq millego wieczory 

...