reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

sunset nie jestem, lubię takie pierdółki robić:-)
Ale cichutko dzisiaj. Pewnie wszystkie maluchy na spacerku taka piekna pogoda. My przyszliśmy na aaaaaa ale jak Gabrielek wstanie to może z Liwcia się do jej koleżanki przejdziemy:-)

reklama
sunset, Marzena197235 dzieki taaaa wiecie jak jest z dziewczynkami, małe strojnisie :-D ...
Właśnie dziewczyny, ja dalej podaję Małej tą witaminę D3, w tym tyg będziemy jechać do lekarza z wizytą (odnośnie żelaza bo zażywa) i zobaczymy... ja w sumie nie wiem do kiedy się podaje, lekarka za każdą razą sprawdza jej główkę i mówi, żeby dalej podawać.
NiL dziękuję :tak: mmm pyszny torcik mniam!
A tutaj prezentujemy się my z dzisiaj, i macie moją nową fryzurkę hihi :-D moja mała pewnie zaraz się obudzi także muszę być czujna :tak:... u nas w łońcu 36 st C :szok:
Zobacz załącznik 466937...

Ostatnia edycja:
pia mamusia też ślicznotka, piekne z Was dziewczyny. Fryzurka super. Też kiedys podobna nosiłam tylko ja mam kręcone włosy i nie wyglądała tak fajnie

Ostatnia edycja:
Kochane my to mamy mega pecha :-( staramy się o kredyt konsolidacyjny(połączyć to co mamy i płacić 1) plus troszke dodatkowej kasiurki ... czekamy na odpowiedź i na razie cisza ale może jutro coś będziemy wiedzieć... żeby kłopotów było mało mąż zadzwonił 2 h temu że miał wypadek :-( auto skasowane bo jakiś dziadek myślał że zdąży i wymusił pierwszeństwo... jestem kłebek nerwów trzęsę się cała.... mężowi nic się nie stało i jego kumplom też nie... jedynie ząb mojemu M się ukruszył czy tam złamał i szczęka go boli...

wydrussia91 trzymaj się :* najważniejsze, ze jest cały i zdrowy!!! Buziak będzie dobrze :*
NiL nigdy takiej fryzury nie miałam także to początek przyzwyczajania się:tak: dzięki :tak:...
Moja mała zasuwa z tatusiem po całym mieszkanku chwila dla mnie bo już wychodziłam z siebie :-) zaraz kompanie i spanie :tak:

Wydrusia :-( kurcze dobrze ze maz caly. debile jezdza po tych drogach. zero wyobrazni :-(
lciuki za kredyt. bedzie dobrze!

Nil masz talent! Rewelacja, az zglodnialam :-)

Pia super fryzurka :-) nie wiem jaka mialas wczesniej ale bardzo Ci pasuje :-)

Monia hop hop jak po wizycie?

hej kochane

U nas bez zmian. Szef mnie wykańcza. Dziś odrzucił mój wniosek urlopowy z czystej złosliwości!!!! Mam dośc drania!!! Mila w porządku, oczywiscie dziś spała do 9 bo ja szłam do pracy ale w weekend 6-7 jest na nogach.
Wydruś to miejliście przeżycia!!!
Pia fajna z ciebie babka, miód, cud!!!Blanka przesłodka
Nil torcik przecudny, szkoda, ze nie mieszkasz bliżej usmiechałabym się w lipcu
pozdrawiam wszytskie lipcóweczki

Hej!

U nas bez zmian, spedzamy cale dnie na dworze:)

Wydrusiu, auto nie wazne, wazne ze wszyscy cali! A jak dziadek wymusil pierwszenstwo, to dostaniecie pieniazki z ubezpieczenia i kupicie nowe autko:)

Wisienka a moze warto zmienic prace? Skoro nawet z urlopem masz problem, bo szef zlosliwy:/ A moze jesli staracie sie o maluszka to nie warto zmieniac pracy tylko zaraz jak sie uda to na l4:-);-)

Spokojenej nocy!

Wpadam na chwilę bo padam na twarz po całym dniu....najpierw do południa z małą na powietrzu, potem 40 km do miasta na wizytę do endokrynologa, poźniej zakupy w hipermarkecie no i wróciłam do domu o 17.30 no i akurat mała była po drzemce, więc znowu w trasę z nią...nóg nie czuję. U lekarza ok, dawka leku zostaje taka sama, wyniki w porządku, za 2 mce mam mieć usg tarczycy kontrolne.

Wiśnia, :*

wydrusiu, to dobrze, że mężulkowi nic się nie stało...tulę mocno :*

NiL, pięknie zrobiłaś ten torcik :-D bomba!!!!!!!!!!!!!:-D

reklama
sunset dzieki, wczesniej była taka:
Zobacz załącznik 4670062011/2012
a teraz dużo krótsza :tak:...
Wisieńka dziękuję buziaczki :* co za drań z tego szefa, może jutro będzie już inaczej...

A moja maleńka już śpi, troszkę dawała popalić, nie chciała spać, oczy zamknięte a ona dalej wstaje eh... ale udało się, śpi... oby spokojnie. A ja już tez będę mykać, zabieram mężusia ze sobą do spania :-)...
A dla Was mam coś słodkiego na koniec dnia, tak cały dzień za mną chodzą te pyszności.... mniam!
Zobacz załącznik 467012
Miłych snów dziewczyny dla Was i Waszych dzieciaczków cmok cmok :* DOBRANOC

Przypominam jeszcze, że dalej bierzemy udział w KONKURSIE i bardzo prosimy o WASZE GŁOSY!
Dziękujemy ślicznie!!! Zagłosuj na maluszka o imieniu Blanka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

Do góry