reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Aneta co mogę powiedzieć - współczuję..rozumiem, ze lekarz wykluczył ciażę pozamaciczną..

a my po ortopedzie.. i na szczęście jest wszystko w porządku, mały przebadany na wszystkie strony, kolejna wizyta na bilansie 2-latka..no chyba że coś nas zaniepokoi..oby nie:)

reklama
Aneta co mogę powiedzieć - współczuję..rozumiem, ze lekarz wykluczył ciażę pozamaciczną..

a my po ortopedzie.. i na szczęście jest wszystko w porządku, mały przebadany na wszystkie strony, kolejna wizyta na bilansie 2-latka..no chyba że coś nas zaniepokoi..oby nie:)

Nie wiem, co on wyklucza, a czego nie. O ile @ nie dostanę to za tydzień znów mam się u niego pojawić na usg dopochwowym.
Super że Tymek zdrowo się rozwija, oby tak dalej.

Witajcie kochane

Niunia moja bidulka chora ale nie poszlo na oskrzela , obudziła sie dzisiaj o 1 w nocy do 4.30 nie spala a ja plakałam nad nia ze ja ten katar tak meczy , matko jak mi jest szkoda takich małych dzieci jak sa chore , poszlismy mimo to na dworek tam sobie pospała w wózku teraz juz moje słonce spi i ja zaraz zmykam bo boje sie co bedzie zas dzisiaj

mamuski nie doczytam was sorki wielkie

Hejka.

U nas dzien z tych gorszych :-( ide spac bo az mnie zyky w rekach bola..

Konwalianka super ze wizyta udana!! Brawo Tymus :-) A Ty jak sciagnelas szwy?

Marzenka duzo zdrowka dla Klaudusi! Oby szybko malutkiej przeszlo! Trzymam kciuki za nocke!

Aneta a nie masz w poblizu innego gina? Co to za tekst niby jest cos a nie ma..

Monia super ze wyniki w porzadku :-D no i milego swietowania rocznicy a dla Kinii duzo lakoci :-)

Basieniak to ladna z Wiki akrobatka :-) a jak jedzenie przy tym zabkowaniu? oby jej bezbolesnie piwychodzily zeby sie malutka nie meczyla.

Pia jak to sie mowi ladnemu we wszystkim ladnie. A nowa fryzurka zawsze odswieza i dodaje skrzydel :-)

Ostatnia edycja:
Kinia już śpi od godzinki, ja wykąpana i wpadam tu do Was :-D My dziś prawie cały dzień na dworze spędziłyśmy, moje dziecko już w wózku nie usiedzi, ciagle chce być za ręce prowadzana...:tak:a ja dziś nie do życia z tą @ :wściekła/y::wściekła/y:

Aneta_85, no cóz - pozostaje Ci chyba tylko czekać...wspólczuję takiego obrotu sprawy. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. A może warto zrobić betę i sprawdzić za kilka dni jak przyrasta???

Konwalianko, super, że ortopeda "zaliczony" pozytywnie :-D

Marzenko
, zdrówka dla Malutkiej i siły dla Ciebie!

Daga, jak już się urządzicie to wklej foteczki nowego lokum
:-D

Dziewczyny, ile teraz mleczka piją Wasze dzieciaczki?Ile razy po ile ml?

PiaLove, teska, NiL, wydrusia, maqnio, asica, Anetkaaa, sunset, malami, Miczka, Wiśnia, Aniaa, Basieniak i reszta dziewczyn - buziam Was mocno :***** i życze miłego wieczorku :))))spokojnej nocki ;-)

Aneta ja bym odwiedzila innego gina. Jak bylam w ciazy z Karola to zanim sie dowiedzialam ze to ciaza to dostalam jakby spozniony, delikatny okres, takie wlasnie brazowe uplawy, myslalam ze sie rozkreca w normalna miesiaczke, ale nie... Zrobilam test i oto moje dziecko ma juz ponad 10 miesiecy;)

Konwalianko jak palec? Mam nadzieje, ze juz nie boli:) A Karola dziekuje, raz lepiej raz gorzej;) Ma swoje foszki, nauczyla sie rzucac po podlodze ze zlosci:szok::-D Ale ogolnie to przezaabwna jest;)

Marzenko zdrowka dla Klaudii!

Monia, Karola pije mleko 3 razy 2x150ml i 1x210ml na noc. I zastanawiam sie czy nie wystarczyloby jej juz dawac mleko dwa razy? Rano i wieczorem? W ogole to mi mniej jesc teraz zaczela chyba przez te upaly... Szkoda ze mi apetyt nie maleje od upalu:-D

Ale sobie dzisiaj plecy spalilam na sloncu:( Czerwona jak muchomor jestem a brzuch blady dokladnie tak samo jak byl, a niby tluszczyk sie szybciej opala:-D Dobrze ze dziecko mi sie tak nie spalilo! Tylko buzke sobie troche opalila:)

Buziaki :*
monia_26 moja pije mało, przynajmniej tak mi się wydaje: 2 czasem 3 razy dziennie po 120ml i to nie zawsze wypije do końca, czasem z kaszką daję :-( ...
sunset :-D...

Moja mała już spi, troszkę nam to zeszło ale się udało w końcu. Dzisiaj pospała w ciągu dnia 3 razy bo od jakiegoś dłuższego czasu śpiocha po 2 razy także przez to tez później zasnęła na noc.
No nic, ja chyba też już spadam, zmęczenie czuję, od 5:30 na nogach........... BUZIAKI OGROMNE DZIEWCZYNY CMOK :*
I na koniec kto jeszcze nie oddał to bardzo prosze o głosy na moją małą :-):-) dziękuję mua :*Zagłosuj na maluszka o imieniu Blanka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

hej kochane!

Za mną koszmarna noc, ale nie z winy Tymcia a z powodu mojego zęba! No cholera..w zeszłym miesiącu wszystkie były cacy a teraz od 24 nie spałam, bo boli jak ch...ra:wściekła/y: na dodatek nie mam jak iść do dentysty bo nie mam z kim zostawić Tymcia..ech..muszę na męża czekać..
palec nie boli, zdjęcie szwów troszkę bolało, bo jedna nitka się wrosła ale ogólnie ok! oby już nie było więcej przejść z tym paluchem bo zwariuje:-D
Miłego dnia!

reklama
Do góry