reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Witajcie !!!U mnie osatnio brak weny na pisanie ,pozatym cieplo fajnie wiec wiekszoasc dnia na spacerkach spedzamy ,a jak w w domku to tez roboty nie brakuje;-)zawsze cos ,to obiad ,to ogarnaac mieszkanie ,za Nadia latanie:-D zawsze cos ,ale melduje sie ze u nas wszystko wporzadku ,nie chorujemy ,Nadia ma juz 4 ząbki :tak:i ogolnie daje czadu w rozrabianiu ,ale rowniez wiele radosci ,mam male radyjko bo ona tyle gada :tak:
wydrusiu wspolczuje wypadku i rozbitego auta ale dzieki bogu maz caly i zdrow ,kciuki za kredyt ,no i mam nadzieje juz lepiej po tym wrednym okresie ,tule &&&&&&
konwaliankosuper ze po wizycie okej i Tymus zdrowy :)stawiam kawcie ,kciuki za palucha i dentyste&&&&&
moniaspoznione ale wszystkiego naj z okazji rocznicy a dla Kingi 100 latek z okazji 10 miesiecznicy
ania trzeba uwazac z tym sloncem
marzeno
zdrowka dla Klaudi
maqnio :*
wisienko :*
Milego dnia mamusie :)

reklama
Witajcie,
u nas niby po staremu. Filip dalej grzeczny i zabawny. A ja cały czas się martwię moim stanem. U Pawła niby mam oparcie a czuję jakbym go nie miała. Nieśmiało mi podpowiedział, że może lepiej zostawić sytuację własnemu losowi, ale chyba żadna kobieta nie umiałaby tak zrobić - przynajmniej ta, która chciałaby mieć kolejnego dzidziusia. Lekkie upławy dalej mam, wczoraj wieczorem ustąpiły ale dzisiaj znów to samo. W piątek jestem umówiona u prywatnego ginekologa - mam nadzieję że nie będzie już po ptakach.

Aneta.. ja na początku także miałam lekko brązowe upławy i lekarz mi powiedział, że dopóki nie są żywo czerwone to nie mam się czym martwić..oby u Ciebie też tak było.. odpoczywaj w miarę możliwości..

Aneta nie martw się mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i w piatek zobaczysz swoje maleństwo. Ja również w pierwszej ciąży miałam brązowe upławy a potem nawet krwawiłam a wszystko było ok. Poszłam do lekarza w dzień spodziewanej @ i już było małą widać.

Aneta_85, ja również dołączam się do słów dziewczyn i "na pocieszenie" powiem Ci, że ja również miałam 2 dni brązowe upławy w ciązy( bodajże w 6-7 tyg.), od 5 tyg. brałam duphaston. Mnie moja gin mowiła, że póki nie ma żywo czerwonej krwi to bez paniki...a może lepiej udać się do szpitala i powiedzieć tam o swoich obawach???

Cześć dziewczęta.
Przepraszam że nie odnoszę się do postów ale doczytałam "o tyle o ile".
wydrusia - tulę... :*
aneta - &&& żeby było ok.
pia - głosujemy, głosujemy :tak:

Wczoraj byliśmy u neurologa i jest dobrze. Jutro hematolog. Prosimy o &&&.
Poza tym chyba nic nowego. Źle śpimy...
A i mężowi cofneli zwolnienie w ZUSie czyli z kaską coraz gorzej...
BUZIAM WSZYSTKIE MZMUŚKU I DZIDZIUŚKI

100 latek dla Tymusia :*

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczęta :*
U nas wszystko dobrze, malutka śpi już dziś po raz drugi, dziś wstała tak jak wcześniej wstawała przez długi czas czyli o 6:15 to jej taka stała pora. Poza tym u nas na termometrze 33 st C ale nie czuć tego bo sa chmury na niebie.
Nie doczytałam Was chyba do końca ale tyle o ile odpisuje:

Aneta_85
trzymaj się :* 3mam kciuki, żeby było po twojej myśli wszystko. :* :* :* :* :* :* :* :*
asica.g dzięki :* :tak: Trzymam &&&&&&! za wszystko, żeby Ci się udało :*

... dla reszty DZIEWCZYN buziaki i uściski :*
Ja odpoczywam po obiedzie ugotowanym przez męża :-) kto powiedział, że zawsze ma żona gotować?????? !!!! No!!!

Buziaki jeszcze raz i 100 lat dla TYMCIA!
I jeszcze głosy Kochane, pamiętajcie i dziękuję Wam za nie :* Zagłosuj na maluszka o imieniu Blanka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

A to my jeszcze raz :)
Zobacz załącznik 467630Zobacz załącznik 467631Zobacz załącznik 467632

Ostatnia edycja:
reklama
My już po kolejnym spacerku, mała ostatnią drzemkę sobie właśnie ucina, a potem amci i na dwór znów :tak:ja w międzyczasie też coś wreszcie przekąsze...

Anetko_85, tulę :* oby wszystko dobrze się potoczyło...daj znać jak wrócisz ze szpitala...trzymam mocno kciuki....

asica, kciuki zaciśnięte na jutro :)))))))))))

PiaLove, hej :* ale męzulek Twój posłuszny, że Ci obiadek ugotował :)))) piękne z Was kobietki!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry