reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

My już po piewrszym spacerku, mała spi a ja wcinam kanapeczki :)

Pia, to zakup Małej jakiś specyfik na kleszcze, ja również mieszkam na wsi, póki co jeszcze Kindze nic nie zakupiłam ale zamierzam. No i spóźnione sto lat dla Blaneczki :-D

Aneta_85, witaj :* no to mieliście pecha z tym koszeniem trawy...

sunset, moja Kinga całą zimę spała w bodach i pajacyku i nie dała się przykrywać, może z pól godz. spała pod kołderką a potem fik fik nogami :) a teraz śpi w samym pajacyku oczywiście bez przykrycia.

NiL, hej!No i będziesz kupować te bieguny do łózeczka?

reklama
monia no ja już sama nie wiem. Z jednej strony dobrze by było mieć te bieguny żeby Gabek zasypiał w łóżeczku (teraz zasypia w wózku i ten wózek troche się pod nogami placze w pokoju) z drugiej Gabek to już kawał chłopa, nie wiem czy nie jest za duży na bujanie w łóżeczku. Jak się tak zacznę zastanawiać to w koncu mały urośnie i będzie sam zasypiał:-D
Moja córcia miała kółka i jak lekko ,jeździłam' łóżeczkiem to zasypiała. Tak zasypiała do 2 lat dopóki jej tapczanika nie kupiliśmy.
sunset mój niuniek spi w piżamce, bez skarpetek i też cały czały czas jest odkryty a jak go przykrywać to z całej siły skopuje kołdrę czasami nawet ,burczy' przy tym:-D aż strach go przykrywać.

Mały znowu zasnał. Nie wiem czy to przez pogodę, czy po prostu bardziej się zmęczył czy jeszcze coś innego:baffled:

Ostatnia edycja:
hej
wybaczcie.że nie odniosę się do wszystkich postów, ale nie mam jakoś polotu..
Tymek wstał dzisiaj o 4.40.. do tego budził się milion razy.. tylko cycuś go jakoś usypiał na 40min.. podjeliśmy męska decyzje z mężem, zaraz po zdaniu egzaminu przez niego oduczamy Tymcia cycania w nocy, ja wybywam do drugiego pokoju a tata z Tymkiem.. już przechodziliśmy przez to więc wiemy jak to będzie wyglądać.. musimy spróbować..

sunset ja małego obecnie ubieram w pampersa i koszulkę, także się odkopuje i co go przykryje to jest to samo; zimą śpi w piżamce bez stópek

pia, ja tez mieszkam na wsi, za płotem mamy pole, na szczęście kleszcza jeszcze nie widziałam..

całuski dla wszystkich!

To całe szczęście, obyście Wy jak i WASZE DZIECIACZKI jak i my nie mieli bliższego spotkania z kleszczami. Uff... kończymy temat. Kupie coś małej, i obym się przekonała do tego placu zabaw, bo ona tak lubi huśtawkę. :tak:
Co tam u Was dziewczyny? Ja juz po obiedzie, moja mała zasuwa po dywanie z tatuśkiem :-D bawią się a ja odpoczywam :-) dziś u nas pogoda w kratkę, i pada i słońce - bezsensu normalnie.

SMYK ma konkurs - Przesyłam link https://apps.facebook.com/smyk-casting/main/galeria na FCB jest Casting dla dzieci oczywiście przez Facebooka można na niego wejść są fajne rzeczy do wygrania, poczytajcie.
A my prosimy w dalszym ciągu o głosy Zagłosuj na maluszka o imieniu Blanka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com i dziękujemy za nie ślicznie :*

A to dla WAS :*
Zobacz załącznik 469120

hej, witam sie po dlugiej nieobecnosci. wrocilismy z Rzymu wypoczeci, zadowoleni i najedzeni :-D Aleksika przez 4 dni nie widzialam, calyczas urzedowal z dziadkami. Ja pozalatwialam sprawy z uniwerkiem, moja prof zadowolona z mojej pracy, tylko do poprawki gramatyka. Dzien matki minal normlanie. zadnych efektow specjalnych. dzisiaj maruda, troche goraczki pewnie zeby (wszystko napuchniete, ale nic nie kielkuje).

doczytalam ze rozmawialiscie o kleszczach. ja mieszkam na wsi, narazie nie mielismy spotkania z kleszczem( tfu tfu). ja mam takie male urzadzenie z firmy chiccho ktore zaczepiam na Aleksiku, a w domu mam identyczne tylko wlaczam do kontaktu.

Pozdrawiam i milego wieczoru

reklama
Hej!:-D

U nas nocka w miarę, 4 pobudki... w sumie nic nowego, poza tym że coś Kinga od wczorajszego popołudnia marudna, słabiej je...podejrzane zęby, bo dziąsełka mocno napuchnięte. Mam nadzieję, że to to, że nie jakaś infekcja. No i od dziś 3 miarki Bebilonu próbujemy...trzymajcie kciuki!

PiaLove, dopiero teraz zauważyłam nowy avatarek - super! O głosikach na Blaneczkę zawsze pamiętam :tak:

konwalianko, to mocno trzymam kciuki za odzwyczajanie Tymcia o d piersi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

daga, ja Kingą też miałam takie chwilowe plamienie na brązowo, to było plamienie implantacyjne na 4 dni przed spodziewaną @. Ale skoro ciążę wykluczasz :eek: Może @ się rozkręci...a może test dla pewności zrób.

sylwia, hej!!!!! No to grzeczny Mały że 4 dni z dziadkami został...

Do góry