silwia84
Fanka BB :)
Corin jak ty taka obrotna to ci podstawie moje autko i pojedziesz na wymiane opon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no normalnie rozpusta :-):-) wstalam strasznie glodna bo przez tn bol brzucha od wczorajszego poludnia nic nie jadlam i sniadanie normanie wsysnelam :-):-)
oby zdazyl i oby 'nic' wczesniej nie wyskoczylo, bo jak tu zyc z dwulatkie, noworodkiem i bez kibla????? 

a jak zazimno to lepiej wstaw do domu bo jeszcze przemarzna! Co do butelki to my tak mamy z Kubusiem - tak lubi ciumkac z tj butelki z dziubkiem, ze potrafi wypic nawt pol... NA RAZ!!!
zeby juz nie przeciagac to przedstawie ci to 'obrazkowo' - siedzisz sobie z dzieckiem na placu zabaw i nagle widzisz jak jedna z matek, piekielnie wsciekla podchodzi do swojego dziecka i ciagnac za reke i krzyczac wyciaga go z tego placu zabaw. Co sobie myslisz? Pewnie 'co za wredny babsztyl' to jedno z najlagodniejszych okreslen z Twojej glowy. Nie rozkminiasz tego ze moze wczoraj wlasnie wyrzucili ja z pracy a maz ma mlodsza o 10 lat kochanke i po calej przeplakanej nocy najzwyczajniej w swiecie, pierwszy raz puscily jej nerwy. Reagujesz, chociazby w myslach i oceniasz ja poprzez te jedna wiadoma tobie sytuacje i jest to normalne bo nie jestesmy w stanie rozkminiac tak wszystkich znanych i nieznanych nam ludzi. Dlatego ja (i jest to tylko i wylacznie moje zdanie) tez moge wypowidziec sie o tym co napisalas bo jak juz powiedzialam to nie jest Twoja wlasna opinia wyszeptana kolezance na ucho w stylu 'zobacz jakie ta laska przd nami ma krzywe nogi', tylko sa to bardzo krzywdzace slowa, pelne pogardy i niesprawidliwe. Wypuszczajac je w siec musisz sie liczyc z tym, ze znajdzie sie pelno ludzi ktorym to sie nie spodoba i ktorzy beda Cie za to krytykowac! To bylo wytlumacznie do Twojego pierwsze go zdania 'nie starajcie sie mnie oceniac'. Wszystko na tym swiecie podlega ocenie, zapamietaj... Potem piszesz, ze z jednej strony cie to nie rusza ale sama pogrubionymi literami wylewasz swoje zale tak, zeby przypadkie ktos tego nie ominal. A nastepnie stwierdzasz, ze to wina wszystkich innych a nie Twoja!! Ale tak wlasnie dziala efekt motyla - gdy on zatrzepocze skrzydelkami na jednym koncu swiata to na drugim koncu swiata powstaje z tego huragan! Ty wypowiedzialas slowa, tak nieciekawe, ze przybraly one mase masakry wiec jesli chcesz kogos winic za 'nieprzyjemna atmosfere' to spojrz najpierw lustro. I ta rozmowa nie jest o tym czy jestes zla czy dobra bo nikt nie jest w stanie tego stwierdzic gdyz swiat to nie podzial i biale i czarne charaktery ale kazdy jest szary - ma w sobie cechy dobre ale tez duzo wad. Wazne czy potrafi je w sobie zobaczyc i cos z nimi robic. I nawt Monia probuje ci to wytlumaczyc ale do ciebie to najzwyczajniej w swiecie nie dociera.
seeyaaaaaa :*:*:*:*:*:*
powiadasz remont kibelka, no to Alekx wam porzyczy nocnik lub pieluchy.