reklama

Lipiec 2014

pisałam posta, ale wrzucił mi się na bloga, a teraz nie mogę go odszukać :(

chyba wszystkim nam teraz coś dolega. pewnie tak jest, będzie i być powinno. też narzekam na twardnienia brzucha, drętwienie nóg, ból pleców i kolan i szybkie zmęczenie...

przed chwilą zjadłam trochę świeżego ananasa. później wyczytałam, że ananasy powodują poronienie i przyspieszenie akcji porodowej i zdębiałam :baffled: myślicie, że to prawda? trochę głupio byłoby urodzić w 33 tc z powodu ananasa :szok:

Hobbit - torby nie spakowałam. od jutra mam w planie pranie i prasowanie Adaśkowych rzeczy. pakowanie torby to chwila ;) na moje oko, będę potrzebowała 1 małą, w której będą rzeczy pierwszej potrzeby, a drugą małą przywiezie mi M.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry. Cieżko mi sie wbić w rozmowe bo nie było mnie kilka dni.

Ja na osady z kamienia używam cilit bang ale nie lubie tego typu środków bo śmierdzą. Zdecydowanie bardziej wole naturalne metody oczyszczania.

U mnie dzis cały dzien pochmurno i brzydko. Az sie wierzyć nie chce ze od wtorku maja byc upały :)

Z dolegliwości ciążowych to dzis obudziłam sie z mega wrzaskiem i płaczem bo złapał mnie skurcz w nogę a ja byłam zaplatana w kołdrę i nie byłam w stanie dosięgnąć do stopy zeby rozciągnąć mięsień. Na szczescie maz był w domu i przybiegł szybko mi pomoc. Ten skurcz był tak silny ze płakałam z bolu. A maz pozniej przez godzine dochodził do siebie po tym jak go przestraszylam krzycząc "ratuj mnie" :)

Poza tym kupilismy dzis bazę do fotelika co mnie bardzo cieszy.

Ja soda czyszcze przestrzenie pomiedzy kafelkami. Czajnik elektryczny octem, a baterie prysznicowa takim sprayem, ktory kupilam jakis czas temu z katalogu fm. On super dziala, jest tani i wydajny

Dziewczyny jak bardzo może boleć pochwa w środku i czy to normalny objaw ciąży? Boje się że przegapie rozwieranie szyjki. Nie mogę chodzić tak mnie boli :(

A pasta do czyszczenia zrobiona z sody z octem też jest super:tak:

Miałam jutro iść do dermatologa, bo mam jakieś dziwne znamię na piersi (wydaje mi się, że urosło), ale tak mi się nie chce i tyle jeszcze mam roboty, że nie wiem czy sobie jutro nie odpuszczę...
Dziś fajne słoneczko u nas było, aż sienie chce wierzyć, że w piątek zapowiadają 30 stopni - już widzę jak dycham przy tych temperaturach:baffled: Kurcze nie mam chyba żadnych krótkich spodni, przydałyby się jakieś rybaczki.. Kupiłam legginsy 3/4 w h&M ale są strasznie długie, jak dla mnie to 7/8, a nie 3/4:-p Może jutro przejrzę szafę i poszukam czegoś rozciągliwego pod brzuch

reklama
A pasta do czyszczenia zrobiona z sody z octem też jest super:tak:

Miałam jutro iść do dermatologa, bo mam jakieś dziwne znamię na piersi (wydaje mi się, że urosło), ale tak mi się nie chce i tyle jeszcze mam roboty, że nie wiem czy sobie jutro nie odpuszczę...
Dziś fajne słoneczko u nas było, aż sienie chce wierzyć, że w piątek zapowiadają 30 stopni - już widzę jak dycham przy tych temperaturach:baffled: Kurcze nie mam chyba żadnych krótkich spodni, przydałyby się jakieś rybaczki.. Kupiłam legginsy 3/4 w h&M ale są strasznie długie, jak dla mnie to 7/8, a nie 3/4:-p Może jutro przejrzę szafę i poszukam czegoś rozciągliwego pod brzuch

U nas też ciepło, chyba 24C w cieniu, ale w każdej chwili to się może zmienić. Taki mamy kraj :P Ja też nie mam krótkich spodenek, ale zasuwam w sukienkach i jest okej. Nawet na rowerze da się przyzwoicie jeździć :)

Muszę wypróbować pasty soda z octem.

Dobrego wieczoru.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry