reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja odczuwam taki bol jak wstaje z pozycji lezacej. Czesto sie na to skarzysz. Kiedy masz wizyte?

mam dokładnie to samo! tak ok od tygodnia gdy wstaję czuję takie kłucie/ szczypanie w pochwie (a może to w szyjce właśnie?). Zaczyna mnie to martwić, chciałam nawet przyśpieszyć wizytę o tydzień ale Gin jest na urlopie a nie uśmiecha mi się iść do kogoś obcego. Planowana wizyta dopiero 28.05.

Mika znalazłam odpowiedź :) mam wizytę w czwartek i będę męczyć lekarza o ten brzuch, z Ola miałam normalne skurcze przepowiadajace, brzuch twardy ale bez bólu i mdłości.

Lilla - na kiedy masz termin? Bo chyba jakos lekko przede mna ;)

Co do ubran - wszystkie nieciazowe bluzki odslaniaja mi juz brzuch. Nie moge nosic panela na brzuchu, bo mnie boli, wiec albo nastanie era sukienek, albo sama ja zapoczatkuje :p

Cos mi sie chyba watki popierniczyly, bo widze pewne niescislosci ... Pewnie to wina telefonu

MAKOTA termin mam na 4 lipca, a ty chyba na 3 :P

Spoko dziewczyny, wszystko się odnalazło:-)
A swoją drogą chyba już niedługo będziemy jeździć na kontrolne Ktg?
Spojenie mnie też bardzo boli, zwłaszcza jak chwilę jestem bez ruchu to potem nie mogę 2 kroków zrobić.

Wyobraźcie sobie, że ostatnio się porwałam na odkurzanie, które od początku ciąży sprawia mi najwięcej kłopotów,ale jakoś dałam radę.
Po chwili dziecko poprosiło mnie o robienie " śnieżnych aniołków" na dywanie. Myślę sobie, dobra, chwilkę poleżę to i odpocznę. Więc zaległam na dywanie i ręce jakoś uruchomiłam, ale nogi ani na centymetr. Zupełne kłody, ani rusz. Myślałam ,że umrę ze śmiechu . A potem trzeba było jeszcze wstać....

Po kąpieli lepiej. Nie omieszkam o tym wspomnieć na czwartkowej wizycie.

Pomocny jest test stania na jednej nodze. Jeśli wtedy boli to lepiej zgłosić lekarzowi. Mnie najgorzej boli przy przenoszeniu ciężaru ciała z jednej nogi na drugą.

reklama
Elifit dzięki. Bo już sama nie wiedziałam czy nie wymyślam... Kąpiel łagodzi ból, dobrze że ci pomogła no i sen na pewno wskazany. Rano poczujesz się dużo lepiej.

Makota i Lila... Jak przeczytałam o waszych terminach to mnie zmroziło..... Normalnie to do człowieka nie dochodzi. To już za chwilę!!! Bo ten czas leci. Ja prawie cały miesiąc po was. Chociaż wszystko się może poprzewracać i ostatni będą pierwszymi :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry