elifit
Moderatorka
Dobrze ze rozmawiacie o badaniach, bo dziś sie wybieram i zapomnialam, ze trzeba nasiusiac w pojemnik....
Ja to ostatnio postawiłam pojemnik na spluczce i zapomniałam ;p Teraz stawiam na kiblu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze ze rozmawiacie o badaniach, bo dziś sie wybieram i zapomnialam, ze trzeba nasiusiac w pojemnik....
Jak tak czytam co Was boli i co Wam dolega, to mam wrazenie, ze mam to samo tylko inaczej to opisuje. Nie martwie sie jak cos mnie zaboli, ale moimi uplawami. Te glubulki, ktore sobie laduje co wieczor sa az na 2 tyg. Ochydnie sie ich uzywa, nie jestem pewna czy czuje poprawe, no i za 2 tyg to ja bede w 36 tc... Sama nie wiem, czy konczyc to opakowanie. Wizyte mam dopiero 5 czerwca
\
Muszę poodkurzać całe piętro raz jeszcze i przejechać się na mopie, bo jak A. wróci z pracy (urlop się biedakowi skończył), to kładziemy dywany na miejsce. Klaudia będzie zawiedziona, bo samochodami dobrze się jej po gołym parkiecie jeździło
Muszę się dziś do rossmana i apteki wybrać, bo skończył mi się płyn micelarny i prawie wszystko co biorę - gaviscon, magnez, witaminy, żurawit też już kilka tabletek na ostatnim listku..