Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja odczuwam taki bol jak wstaje z pozycji lezacej. Czesto sie na to skarzysz. Kiedy masz wizyte?
W czwartek. U mnie wystarczy że lekko rozchyle nogi. Z Aru tak nie miałam nie tak wcześnie przynajmniej. Czuję że mała bardzo w dole szaleje. Mam nadzieje że przejdzie jak poleżę.
Nawet nie zauważyłam że piszę w wątku zakupowym sorki
Proszę o przeniesienie.

az nie wierze...ale fajnei....

Dzien dobry. Cieżko mi sie wbić w rozmowe bo nie było mnie kilka dni.
Ja na osady z kamienia używam cilit bang ale nie lubie tego typu środków bo śmierdzą. Zdecydowanie bardziej wole naturalne metody oczyszczania.
U mnie dzis cały dzien pochmurno i brzydko. Az sie wierzyć nie chce ze od wtorku maja byc upały
Z dolegliwości ciążowych to dzis obudziłam sie z mega wrzaskiem i płaczem bo złapał mnie skurcz w nogę a ja byłam zaplatana w kołdrę i nie byłam w stanie dosięgnąć do stopy zeby rozciągnąć mięsień. Na szczescie maz był w domu i przybiegł szybko mi pomoc. Ten skurcz był tak silny ze płakałam z bolu. A maz pozniej przez godzine dochodził do siebie po tym jak go przestraszylam krzycząc "ratuj mnie"
Poza tym kupilismy dzis bazę do fotelika co mnie bardzo cieszy.