U
użytkownik 902
Gość
No Katka, bo już miałam Cię opierdzielić;-)
Co do pasty z sody i octu do czyszczenia - formuły nie ma, ale to proste, wysypujesz sodę do miseczki, stopniowo dodajesz ocet i mieszasz, ma mieć konsystencję takiej pasty - nie gładkiej, bo proszek czuć w niej, ale powinno się ją dobrze nakładać. Do czyszczenia osadów polecam też tabletki do protez corega
Ładnie usuwają osady poniżej linii wody w toalecie (wrzucam 2 tabletki na noc). Używam ich też do czyszczenia zlewu, zatykam ujście wody, nalewam ciepłej wody (tak na głębokość 8-10cm) i wrzucam dwie tabletki corega. Zostawiam na 10 minut, potem gąbeczką myję resztę zlewu, gdzie woda nie sięga, spłukuję i gotowe
Pachnie ładnie, nie niszczy powierzchni i nie jest drogie.
Co do pasty z sody i octu do czyszczenia - formuły nie ma, ale to proste, wysypujesz sodę do miseczki, stopniowo dodajesz ocet i mieszasz, ma mieć konsystencję takiej pasty - nie gładkiej, bo proszek czuć w niej, ale powinno się ją dobrze nakładać. Do czyszczenia osadów polecam też tabletki do protez corega
Ładnie usuwają osady poniżej linii wody w toalecie (wrzucam 2 tabletki na noc). Używam ich też do czyszczenia zlewu, zatykam ujście wody, nalewam ciepłej wody (tak na głębokość 8-10cm) i wrzucam dwie tabletki corega. Zostawiam na 10 minut, potem gąbeczką myję resztę zlewu, gdzie woda nie sięga, spłukuję i gotowe
Pachnie ładnie, nie niszczy powierzchni i nie jest drogie.
ja tez na dzien dzisiejszy mam cc bo maly glowka do gory, ale powiem wam ze jakos sie tym cc nie stresuje, w sumie to mi chyba juz wszystko jedno jak urodze, wazne by maly byl caly i zdrowy a ja jakos do siebie zawsze dojde, bede miec i tak do pomocy mame i ex, wiec sie az tak nie stresuje, jak sie nie obroci trudno, jak obroci bede happy :-) ale sie nie nastawiam ani na to ani na to, jedyne czego boje sie w cc to tego znieczulenia i tego uczucia ze nic nie czuje, moge dostac ataku jakiegos
no i nie podoba mi sie to ze dziecko pozno daja, a chcialam od razu na brzuch i do cyca