reklama

Lipiec 2014

Mimo to biorę no spe jak staje się to dokuczliwe i 3 razy dziennie Magne B6

Ja też dziewczyny już nie wiem co mam myśleć.. KTG miałam też przedwczoraj z powodu plamień i też powiedzieli że ok.... To już nie wiem. Z złym KTg by mnie chyba nie wypuścili a ja niestety nie znam się na tym co się tam drukuje. Wiem że jedno to serce dzidziusia i jego puls i ruchy. A to 2 nie wiem jak ma wyglądać

Hubson- Myślałam że wiązadła są w pachwinach a nie z 3 cm od pępka??

Mika8, Hubson - Mnie pieką tylko sutki... Nie wiem co gorsze:P

Ostatnia edycja:
reklama
Catsun, mi też to do skurczu nie pasuje. Mnie czasem boli po bokach , ale ja uznaję,ze to od ciężaru, mięśnie lub więzadła. No i czasem ciągnie pod piersiami jakby skóra miała się przerwać.
Ale skurcze odczuwam zupełnie inaczej i wiem które to.

Catsun, skurcze, jak juz pisalysmy, odczuwa sie w calej macicy, nie w jednym miejscu. Mnie tez czasem boli w okolicach pepka i roznych innych, ale wiaze to z ulozeniem synkaa nie ze skurczami.
zapis ktg skurcze pokazuje na tym dolnym wykresie i jak sa gorki co jakies czas to znaczy , ze sa skurcze.

Ja póki co skurcze odczuwam jako twardnienie brzucha. Jest to bezbolesne aczkolwiek nieprzyjemne uczucie. Wczoraj jednak zdarzyły mi sie ze 2-3 lekko bolesne skurcze (ale nie jak porodowe). Mysle ze to dlatego ze odstawiam magnez, chociaz i tak myślałam ze bedzie gorzej. Moze jak odstawie całkowicie to wtedy skurcze sie rozkręcą.

Makota, ja polecam njumobile, pod warunkiem ze zależy ci wyłącznie na ultra tanim abonamencie (bez telefonu).

Graza, trzymaj sie od męża z daleka. To moze byc jelitowka. Obys sie nie zaraziła.

Ja jak kichnę, a nie zdążę porządnie nóg zacisnąć, a najlepiej jeszcze jak leżę to przyciągnąć kolan do brzucha to baaardzo rwą mnie wiązadła i długo się ten ból utrzymuje. A mam tak od pierwszych tygodni ciąży.

Odnośnie skurczybyków ;-)to jak pierwszy raz mnie podpięli pod oxy i poczułam porządny skurcz to skojarzył mi się z bólem miesiączkowym tylko 100 razy mocniejszym.

Makota ja też mam Play i nie narzekam, musiałabyś się zorientować jakie tam obecnie mają abonamenty, wydaje mi się, że całkiem spoko może warto przedłużyć?

Małgorzatkar z tym rumieniem to zadzwoniła bym do Gina. Internetów nie czytaj bo pewnie się zestresujesz. A tak to dowiesz się pewnie i konkretnie.

ja skurcz czuję jako twardnienie brzucha i ból od góry do dołu, czasami promieniujący w kręgosłup. czasami mam też ból jak na okres, tylko mocniejszy, ale tylko na dole brzucha

poczytałam o rumieniu, teoretycznie w 3 trymestrze nie powinien zaszkodzić, we wtorek wizyta, więc nie panikuję w razie czego. w tym tyg mój gin na urlopie

ja mam abonament w play, właśnie przedłużyłam, tylko że firmowa taryfa. szukałam czegoś w innej sieci i nic nie znalazłam, co by miało mnóstwo minut, smsy i przede wszystkim net przynajmniej giga....

Małgorzatka- Nawet jak idziesz niedługo na wizytę a się denerwujesz to zadzwoń do swojego Gin i się poradź:) Lub do jakiejś położnej którą znasz..

ja narazie jestem w Orange.. Tragedia:/ Umowa mi się kończy to przenoszę nr.. Ale jeszcze nie wiem gdzie..

Ostatnia edycja:
reklama
Mi się właśnie kończy umowa w playu i szlag mnie trafia, bo chciała jeden jedyny model telefonu, po 3 tygodniach w końcu mają go na stanie - w momencie kiedy nie mam na niego kasy, ok poczekają do mojej wypłaty, telefon odłożony czeka. Termin wypłaty minął, dzwonią do mnie - mamy dla pani świetną ofertę na przedłużenie umowy (gdzie wszystkie warunki są już dawno ustalone i gdzieś do cholery zapisane!), mówię im o tym, że czekam na telefon i warunki takie to, a takie, aha ok, ale oni ten telefon sprzedali - KU...WA!!! Banda kretynów, to po cholerę do mnie co drugi dzień dzwonią, jak znowu nie ma tego telefonu?! Wkurzyłam się i idę w następnym tygodniu do placówki playa (nic lepszego nigdzie nie znalazłam) przedłużyć umowę bez telefonu na rok, niech spieprzają, jak nie potrafią jednej rzeczy załatwić od początku do końca.. Ostatnio jeszcze pan mi zaproponował - to sobie pani kupi telefon na allegro, taniej będzie, no krew mnie zalała!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry