reklama

Lipiec 2014

reklama
Jagodka a w sklepie internetowym nie mają tego modelu? Ja zawsze przekazam umowę przez neta, bo chociaż mi nikt niczego nie wciska i dostępność telefonów też większa.

Lilla to super:D:D wystarczy Wam już tego szpitala :)

Dziewczyn macie jakiś patent na zniszczone końcówki? Najlepiej bez splukiwania, bo zbyt leniwa na to jestem ostatnio;)

Dzień dobry ! :-)

u mnie problem spania troszkę się poprawił to znowu widzę, że u Was problemy :sorry: za to od dwóch dni pobolewa mnie kręgosłup:sorry: na tym etapie to chyba każda z nas ma jakieś dolegliwości.... do tego znów mnie wysypało na brzuchu i mam ochotę się zadrapać, użyłam dziś nawet sterydu może trochę pomoże...bo już nie mogę sobie poradzić:-(

Lilla - super wieści:-D

jagódka - Twoja przygoda z play to pikuś, moja mama kiedyś przedłużając abonament przez tel, rozmawiała z gościem, który dał jej takie extra warunki za niską cenę, trochę się zdziwiła przy pierwszym rachunku, okazało się, że gościu ściemniał żeby jak najwięcej umów podpisać, dobrze, że rozmowy są nagrywane i szybko wyleciał z pracy:baffled:

Tusiaczek - najlepszym patentem jest wizyta u fryzjera i podcięcie końcówek:-) jeszcze nie znalazłam super odżywki, która by to ogarnęła, słyszałam też, że dobra jest sauna na włosy, ale taki zabieg też u fryzjera

graza - oby to nie żaden wirus i obyś się nie zaraziła, zdrowia dla męża życzę

makota - ja też mam play i też mnie wkurzają te ich promocje, bo za każdym razem zapominam dezaktywować usługi i płacę dodatkowo :baffled:

Tusiaczek- Jeżeli chodzi Ci o kosmetyk bez alko i SLS to polecam z Biovaxa np jedwab.. Hmm ale ciężko polecać coś do włosów- każdy ma inne.. Krecine, farbowane, bardziej lub mniej zniszczone. U jednych pomoże dany produkt u innych nie.

Seorise no właśnie tego wolałabym póki co uniknąć bo długość mi odpowiada. I te końcówki nie są jeszcze jakoś mega tragiczne, więc chciałabym coś, żeby właśnie tej tragedii uniknąć i jeszcze trochę je zapuścić.

Ahhh zjadłam całą miche czereśni. Teraz już mogę rodzić :) :D :D :D

Hubson obniżył się.

Lilla My no wreszcie :) super :)

Tusiaczek ja też jedwab stosuję na końcówki. Ale to na suche końcówki nie rozdwojone. Na rozdwojone to tylko nożyczki ;)

Z tymi telefonami to lepiej kupić tel w sklepie internetowym NIEBRANDOWANY i cieszyć się baterią lepszą i brakiem głupich aplikacji. A cenowo to samo jak w abonamencie jak rozłożyć na raty. Moj m tak zrobił i jest zadowolony. Abonament ma bez telefonu i więcej pakietów.

Ostatnia edycja:
IDZIEMY DO DOMU :D Moja córeczka kochana i ja.

Cudownie!!! Bardzo mnie cieszą takie wiadomości

Jagodka a w sklepie internetowym nie mają tego modelu? Ja zawsze przekazam umowę przez neta, bo chociaż mi nikt niczego nie wciska i dostępność telefonów też większa.

Lilla to super:D:D wystarczy Wam już tego szpitala :)

Dziewczyn macie jakiś patent na zniszczone końcówki? Najlepiej bez splukiwania, bo zbyt leniwa na to jestem ostatnio;)

Oczywiście, że jest.. Tylko że go nie ma! W internecie mogę go sobie wziąć, a tak naprawdę zaraz do mnie zadzwonią, że aktualnie go nie mają na magazynie, ale go dla mnie ściągną.. mhm, i znowu komuś innemu sprzedadzą:crazy:

Sposób na końcówki - obciąć nożyczkami na gorąco. A jak nie chcesz obcinać to Marion ma kurację "7 efektów", oparta głównie na olejku arganowym. Nie stosuj jedwabiu - większość ma w składzie alkohol, co jeszcze bardziej masakruje końcówki no i odstaw prostownicę, lokówkę itp. Sauna do włosów też działa na chwilę i nie na końcówki, tak naprawdę to niczym ich nie wyleczysz tak jak ścięciem. I nie zapuścisz włosów jak masz rozdwojone końce, bo one się będą rozdwajać dalej, aż w końcu się połamią.
0001ULQ5FDJNPKOQ-C116.jpg

jagódka - Twoja przygoda z play to pikuś, moja mama kiedyś przedłużając abonament przez tel, rozmawiała z gościem, który dał jej takie extra warunki za niską cenę, trochę się zdziwiła przy pierwszym rachunku, okazało się, że gościu ściemniał żeby jak najwięcej umów podpisać, dobrze, że rozmowy są nagrywane i szybko wyleciał z pracy:baffled:

No to pięknie!:sorry:

Uprasowane, zupa zrobiona, kawałek serniczka zjadłam i poleguję..
Jeszcze jakiś typ z orange dziś do mnie dzwonił, że oni chętnie mnie do siebie przenoszą, niech się walą, w orange było jeszcze bardziej do dupy...

Załączniki

• 0001ULQ5FDJNPKOQ-C116.jpg
    0001ULQ5FDJNPKOQ-C116.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 53
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry