Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny nie wiem czy ten temat już kiedyś tu był.. Ale czy liczycie ruchy dziecka? Podobno w ciągu godziny powinno być ich 10.. Jak temat się powielił to przepraszam..
Na suche końcówki może być jedwab.. A na rozdwojone i sianowate tylko cięcie.. Takie włosy nawet nie rosną tylko wciąż się wykruszają... Nic po nich..
chyba burza się szykuje..ja miewam takie dziwne parcie na krocze, ale nie zayważyłam związku z kibelkiem. czasem jak sie młody rusza to tak jakby grzebał mi na dole łapkami.. cięzko mi wtedy chodzić. i mam wrażenie że sie bawi moją cewka moczową... i jakby łapki były prawie na zewnątrz...
wietrzę chatę - bo nagrzana, na dworze chłodniej.. mam nadzieję, że coś to da![]()
Cześć laseczki
Jak ja Wam zazdroszczę skurczy ja jeszcze nic nie czuje i to mnie wkurzamagnez przestałam już łykać i dalej nic herbatkę liści malin piję ale tylko mnie czyści po niej
brzuch boli mnie na dole ciągnie tak dziwnie aaaa i często chodzę do toalety żeby zrobić siusiu tylko że jak siadam na kibelek to prawie nic nie leci heheh.
A co do skakania na piłce to właśnie słyszałam że dziecko się ustawia prawidłowo w kanale rodnym bo przecież na porodówce karzą skakać.
albo zestawy: bodziak na krótki + śpiochy polarowe/welurowe/ocieplane... w niedzielę pojedziemy do megastore smyka i dokupię resztę brakujących rzeczy, dostałam rabat 25% to akurat wykorzystam... poszłam też do reserved jakąś spódnicę dla Oli znaleźć, ale tez nic nie ma.