reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam Mamusie :D
My nadal w dwupaku też:D:thumbup: nic się nie zapowiada, żebym miała się rozpakować w tą pełnię.
Zjadłam już moją tradycyjną drożdżowke na śniadanie i myślę co dalej. Na miasto bym się wybrała ale się zimno zrobiło jak cholera, nie bardzo mam się w co ubrać. A małe zakupy wypadałoby mi zrobić. Jedyne wygodne sandałki zaczynają mi się psuć za moment nie będę miała w czym chodzić.:banghead:
Zimno dzisiaj jak cholera, a u mnie dzisiaj i jutro dni Miasta, jak nie będzie padać to bym się wybrała, tylko nie wiem w czym. Przygotowałam się już na ciepło, a w grubsze rzeczy się nie mieszczę. Do marketu to mogę jeszcze w bluzie męża wyskoczyć ale tak do ludzi to chyba nie wypada:what::confused:

Bellina kciuki za wizytę zacisniete:thumbup:

Kubusiowata jesteś tam? W całości, czy jednak coś się dzieje?

Ja dzisiaj tez juz mowie dzien dobry. ;)
U nas tez zimno, ale sandalki daja rade ;).
Pies wyprowadzony, zakupy zrobione. Teraz sniadanko. Lekkie ogarniecie i trzeba polozyc zad... Dzisiaj juz cisnienie ok.
KUBUSIOWATA i jak tam Wy?

Staram się was podczytywać ale czasu za dużo nie mam na pisanie:)Trzymajcie się dziewczyny, wcześniejszy poród nic fajnego, chyba że chcecie już:)

Laleczka ty miałaś normalne szwy? Bo ja mam powiedziane ze są rozpuszczane i nic nie muszę z nimi robić.

Ja mam problem z tym co mam jeść przy karmieniu bo każdy mówi inaczej:confused:

Witam

Dziewczyny NIE MA DIETY MATKI KARMIACEJ! Trzeba jesc po prostu zdrowo i regularnie i obserwować! To jest mit, ze tylko marchewka, indyk i ryż. Po takiej diecie to tylko zatwardzenie murowane. Jedzcie to na co macie ochotę. No może jedynie bym nie przesadzala ze smazonym i wzdymajacym, ale to niezdrowe dla każdego :) i dużo pijcie, bo z picia i jedzenia bierze sie jedzenie dla bobaskow :)

Ja chce spać nadal...mogłabym spać i spać....ale już budzik przyszedł, ze chce pić i tableta, więc już po spaniu

Wszystkie w dwupaku nadal?

Staram się was podczytywać ale czasu za dużo nie mam na pisanie:)Trzymajcie się dziewczyny, wcześniejszy poród nic fajnego, chyba że chcecie już:)

Laleczka ty miałaś normalne szwy? Bo ja mam powiedziane ze są rozpuszczane i nic nie muszę z nimi robić.

Ja mam problem z tym co mam jeść przy karmieniu bo każdy mówi inaczej:confused:
może zerknij tu Dieta matki karmiącej | parenting.pl

witam się.Jestem zdania że lepiej jeść na początku ostrożnie,moja znajoma teraz ma problem,dziecko 2 miesiące,wykluczała tylko wzdymające i jej synek cały w krostach,uczulony na wszystko.teraz leczy,maści sterydowe i dieta straszna,a wystarczyło wprowadzać po troszku .

Ostatnia edycja:
Dzien dobry. Melduje sie w dwupaku :)

Angelika, jak widać co polozna to inna opinia. U mnie na sr tez mówili zeby sie nie ograniczać z jedzeniem i jesc wszystko co dotychczas, oczywiscie w granicach rozsądku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry