bry, dalej dwupak...
nic to, pozostaje mi czekać do tej 16, na wizycie poprosze o sprawdzenie usg no i będę mieć badanie gin, czego nie miałam
w zeszłym tygodniu na patologii..ciekawe czy chodzę z rozwarciem czy pozamykane.
Ciekawe jak wyjdzie ta zmierzona kolejny raz główka.. jeżeli będzie rozwarcie to chciałabym masaż szyjki, a jak nie będzie
rozwarcia to zobaczymy jeszcze szacowaną wagę młodego..nie wiem czy też bym nie chciała skierowania do szpitala na wywołanie

już 3 tydzień mam niskie wyniki cukrów (ale jeszcze norma), a ładuję insulinę bo nikt nie kazał jej obniżać..
gdzieś tam ciągle wraca myśl, o tej małej główce..
no i słonik rośnie z każdym dniem..
ehhh.. no nie nakręcam się, muszę wytrzymać do tej 15:50.
..a tak w ogóle to nie rozumiem, czemu się dzisiaj w nocy nie urodził. Przecież to było ustalone

..dodam, że tak mnie bolało wczoraj całe ciało (kręgosłup, pachwiny, brzuch, łydki) że jęczałam jak stara baba na kanapie i
aż mąż się pytał, czy nie chcę gdzieś jechać.. no ale gdzie? i co powiem? że zmęczona jestem ciążą? ;P
bellina jak tam po masażu???? pierwszy lew jest Twój ? ;D
jeżeli chodzi o obcinanie paznokci, moje dziewczyny rodziły się ze szponami, więc zaraz po powrocie do domu było
obcinanie na śpiocha..
Katka Jagódka u mnie zatarł się moment, gdy zostałam z dziewczynkami sama w domu, więc nie mogło być źle

różnica
2,5 roku, z tego co pamiętam ratowałam się czasem bajkami w tv, kupowałam też te książeczki z zadaniami dla "3-latka"
malowanki etc i jakoś szło
Undomiel kciukasy !!!!
jagódka dobrze że się pokazałaś na IP, lepiej dmuchać na zimne i niech mają kontrolę.
Limonka przykro mi z powodu zgrzytów z mężem.. wszyscy musicie sie przyzwyczaić i dostosować do nowych warunków - będzie lepiej!
ninja kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!!! będzie dobrze, powodzenia, jesteśmy z Tobą! Przy tej wadze chyba też bym chciała cc.