reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Tusiaczek, ja mam jedno takie prześcieradło - z gumką i z taką jakby ceratką :tak:

na przewijak też kładę małego bez żadnego podkładu- moja mama była załamana i mówiła, że to spartańskie warunki. nie przypuszczałam, że ktoś robi tak jak ja :-D jak mam tetrę na przewijaku ciężko jest mi ubierać małego :tak:

w ogole wszędzie walają mi się pielszuki :szok: mam chyba z 25 a ciągle mi mało

Dzien dobry

Magdalenka, wspanialy porod za Toba :) i oczywiscie gratuluje synka.
U nas kupy szybko byly zolte - po 3-4 dniach jakos.

Kornela, dobrze, ze juz w domu.

Zalapalam dola i podczytuja Was, ale bez pisania.
Malemu nie goi sie pepek, caly czas cos z niego wycieka, raz krew raz ropka :( . Ma taki dziwny gleboki ten pepek, nie podoba mi sie :( i dzis znowu ide z nim do pediatry©, bo mi spokoju nie daje :(

Poza tym, moje dzieci starsze pojechaly z dziadkami na slub kuzyna i do poniedzialku ich nie bedzie. Nie cierpie, jak gdzies wyjezdzaja beze mnie. No i moj maz w niedziele na 2 koniecPolski wyjezdza znowu na 2 tygodnie.
Fatalnie mi :(

No niech ktoś tylko spróbuje mnie stąd wyrzucić. Klątwę rzucę i po sprawie :) Liczy się data z om, a że dzieciaki inne plany miały to już nie nasza wina.

Hubi dubi du - dzieciaki po weekendzie wrócą i nie będziesz miała czasu na smutki :)
Pamiętaj, że masz wierne forumowiczki, które wysłuchają i nagadają co trzeba

Hej :-)

Hubson parę dni przeleci i nawet nie zorientujesz się kiedy przelecą, ale tulę mocno, bo też nie lubię jak synek jedzie gdzieś beze mnie :-( A wczoraj teść zaproponował, że zabiorą z teściową Natalkę i Mateusza na działkę - samych, bez nas :baffled: Taka zaborcza matka ze mnie, że się nie zgodziłam na to.

Makota nasz Mati też na początku (dość długo trwającym początku :-D ) ciągle był zasikany - kupiłam nawet taką ceratkę na materac, ale u nas ona się nie sprawdziła - strasznie toto szeleści, więc podkładaliśmy zwykłe podkłady pod prześcieradło. Teraz też kładę pod prześcieradło podkład z rossmanna, chociaż Natalia sika normalnie ;-)

Lilli mój Mati ślinił się masakrycznie - prawie cały czas w śliniaku chodził, bo body od razu mokre przy szyjce było. U Natalii tego nie ma.

Dlaczego moje dziecko:
A. Spi max 10min
B. Zasypia wylacznie przy cycu
C. Ma oczy na czuwaniu, cobym mu cyca nie zabrala z brody
D. Nie uznaje spania w swoim lozeczku
?
:-(

reklama
Makota - am cos takiego pod przescieradłem
AMW, Podkład na materac, oddychający, 60x120 cm, Rizo Pu za - AMW - Świat niemowlaka - Smyk.com
bardzo fajne. nie sie nie poci, mam założone u starszaka też bo nie chce spać w pieluchach a sika sporo i super się sprawdza.
a NA PRZEWIJAK kładę takie pieluszki PIELUCHOCERATKA Pielucha Pieluszka z Ceratką 60x50 (4470354175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jak dla mnie są ok.
A Twój syn jak to prawdziwy facet, lubi się przytulić do cycków i tak mu najlepiej, a przy okazji może sobie podjeść coś dobrego. A próbowałaś zmienić troszke plan?? np karmić po drzemce zaraz a jak się zaczyna robić śpiący to siup do łóżeczka?? Może zaśnie samodzielnie

Darunia - taka pora obiadowa :) ja np usypiam starszaka a i Jagódka też coś przysypia. Może zdążę zajrzeć do książki

Hubson - puść sobie kilka ulubionych piosenek, jakąś dawno niesłuchaną płytę i humor się poprawi :*

Do góry