reklama

Lipiec 2014

reklama
No i się rozłożyłam :-( gorączka, złe samopoczucie, ból gardła, ogólnie - zapalenie krtani i dostałam antybiotyk :-(
Eh
Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej.
Lekarz się nie znał na tym co można podczas kp ale konsultował telefonicznie z ginekologiem.

Małgorzata i Elifit - oprócz tego że można sprzedawać to same dla siebie macie fajnie. Nie musicie kombinować na różne okazje tylko cyk, myk i macie cudo na sobie :-)

Elifit - u mnie królują żarówki :-P dlatego zazdroszcze tego " wreszcie żyrandola" i mam nadzieję że niedługo też tak napiszę ;-) czyli u ciebie także wszystko musi najpierw trochę poleżeć zanim się zamontuje? :-D tak jak u mnie :-)
Odnośnie biżuterii - zacznij od znajomych :-) z pewnością się rozniesie.

Catsun - dziękuję :-* no ale mnie paskudnie rozłożyło :-(

Graza - ja co dziennie sprawdzam piersi czy nie ma grudek. Jak tylko jakąś wyczuje to od razu masuję. A dziewczyny dobrze radzą.

Lilla - dzięki. Trzymaj kciuki by leki szybko zadziałały!

Dobranoc!
Do poklikania na nocnej zmianie!

Właśnie widzę, ze tam chyba svarowski? Moja dalsza kuzynka robi bransoletki z pereł różnych a jej siostra robi profesjonalne zdjęcia.... I zwykła bransoleta, której koszt zrobienia to jakieś 10zl, za która może 20-30zl bym dała, u niej kosztuje od 50 w górę....
Fajna bransoleta tak w ogóle, widać spory nakład pracy

Spód. Jest dwustronna. Można ją nosić jak się chce.
Zapięcie dorobie indywidualnie bo są różne.

Nawet nie wiem jak ją wycenić. Ile byście zapłaciły za takie cuś?

Małgorzata ja też nie umiem sfocić :/ w rzeczywistości widać kryształy mieniące. Jest idealna na wyjście a nawet ślub.
Elifit jak bym zapłaciła za taką dwustronną 50-60zł, jakbym potrzebowała. Na szczęście (dla mojego męża) jestem niebiżuteryjna. Tylko obrączkę noszę na codzień, a kolczyki od święta.
No i się rozłożyłam :-( gorączka, złe samopoczucie, ból gardła, ogólnie - zapalenie krtani i dostałam antybiotyk :-(
Eh
Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej.
Lekarz się nie znał na tym co można podczas kp ale konsultował telefonicznie z ginekologiem.

Małgorzata i Elifit - oprócz tego że można sprzedawać to same dla siebie macie fajnie. Nie musicie kombinować na różne okazje tylko cyk, myk i macie cudo na sobie :-)

Elifit - u mnie królują żarówki :-P dlatego zazdroszcze tego " wreszcie żyrandola" i mam nadzieję że niedługo też tak napiszę ;-) czyli u ciebie także wszystko musi najpierw trochę poleżeć zanim się zamontuje? :-D tak jak u mnie :-)
Odnośnie biżuterii - zacznij od znajomych :-) z pewnością się rozniesie.

Catsun - dziękuję :-* no ale mnie paskudnie rozłożyło :-(

Graza - ja co dziennie sprawdzam piersi czy nie ma grudek. Jak tylko jakąś wyczuje to od razu masuję. A dziewczyny dobrze radzą.

Lilla - dzięki. Trzymaj kciuki by leki szybko zadziałały!

Dobranoc!
Do poklikania na nocnej zmianie!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&ZDRÓWKA&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Małgorzata no właśnie ten nakład pracy nie wiem jak wycenić. Jeden biały krzyżyk na wierzchu to pół h pracy. Z uwagi na brak czasu wolnego robiłam ją tydzień.

Pola w 20 zł się zmieszcze z materiałami.

Polukam w necie po ile chodzą i zobaczę.

Edit. Wpisałam w Google biżuteria ślubna i na pierwszej stronie w ArteoBijou cienka delikatna branzoletka z pereł i/lub kryształków swarovski 50-70-80 zł. To chyba za moją 50 zł byłoby adekwatne.

Ostatnia edycja:
Elifit, ladna bizuteria :)
swojego czasu robilam i sprzedadawalam bizu w necie. I tak - podstawa sprzedazy w internecie sa dobre zdjecia. Ja uczylam sie robic foty bizu z pomoca forum bizuteryjnego na wizaz.pl. Polecam cale to forum. Troszke samozaparcia i spokojnie mozna sie nauczyc. Wazne jest, zeby kazdy element bizuterii byl widoczny. Ja sprzedawalam bizu w galeriach np. modna, decobazaar, oraz wsrod znajomych.
W wycene nalezy wliczyc procz materialow tez naklad pracy wlozozny w wykonanie. Taki komplet ze swarovskiego czy perel hodowlanych ze srebrnym wykonczeniem sprzedalabym za 60-70 zl. Jakby co pytaj, pomkge w razie co.
Ja robilam taka bizuterie, do obejrzenia na blogu blogspt.com. :)

Tak w ogole to sie witam po przerwie.
u mnie sie pokomplikowalo, bo okazalo sie, ze mam powazna wade kregoslupa, ktora daje silne bole, dretwienie rak, nog i mrowienie calego ciala. Co ostatnio przechodzilam to jakis koszmar :( We wtorek mam rezonans, za tydzien konsultacje i neurochirurga i najprawdopodobniej operacka. Najgorzej, ze mam jak najmniej nosic Olka, bo to mocno obciaza kregoslup i po 15 mimutach z Olkiem na rekach nie czuje lewej nogi :( czuje sie jak niedolezna staruszka, do niczego :(

Jutro poczytam, co u Was.
Katka, szybkiego powrotu do zdrowia!

To było pewne... Dziecko chce wykończyć matkę... Nie śpi, ponad godzinę nie śpi i spać nie zamierza bo niby dlaczego? Jak można mieć rozrywkę w męczeniu schorowanej matki :-) to po co spać... Byle wytrwać do rana...

Witam:D

jeszcze nie pisałam do Was o takiej porze. Cóż dziecko się obudziło o 3;30 nakarmiłam rozmasowałam pierś ( mam niedrożny kanalik, nie udaje mi się rozmasować do końca, co się zmniejszy za chwilę znów nabiera mlekiem) musiałam ściągnąć to czego nie wypiło a teraz się bujam z kapustą w sesjach co 15min. DZIĘKUJĘ za rady i wsparcie dziewczyny co ja bym bez Was zrobiła.

Haust, emyly LillaMy, elifit gratki z okazji rocznic. Dużo miłości i wsparcia od Waszych połówek.

Macie pewnie racje ze trzeba wyluzowac i kazde dziecko jest inne a on moze jest taki spioch i niejadek. Dzisiaj jadl o 4,10 potem pociumkal troszke o 12 i 13 i spi. Jak sie przebudza to widze ze chce dalej spac bo cyca odmawia wiec go nie zmuszam. A jak mozna pomoc maluszkowi jak widac ze sie meczy a kupy brak od 2 dni?
KOrnela ja po operacji K. cały czas się martwiłam że mało je. Dziecko jak jest głodne to na pewno będzie to demonstrowało. Mój cały czas płacze jak jest głodny. Moje dziecko karmione piersią nie robiło kupki przez 5 dni. Wczoraj w końcu zrobiło doprowadzając matkę do szału radości. Nie sądziłam że można się cieszyć z kupki. Ja dużo masowałam brzuszek, delikatnie dociskałam nóżki do brzuszka, Karolek dużo leżał na brzuszku dzięki temu łatwiej schodziły mu wzdęcia.

Nie dałam rady Was nadrobić, przepraszam.

Moje dzieciaki już się robią takie fajniusie. Śmieją się, gadają po swojemu, nawet zainteresują się karuzelką czy łukiem z zawieszonymi zabawkami. Ważyliśmy się w środę, Niko 6830 a Hania 6600. Rosną te moje dzieciaczki. Hania ma problemy ze spaniem w nocy. Do pierwszego karmienia śpi ładnie a później się kręci, marudzi, popłakuje, chce pić co chwilę herbatki, także się nie wysypiam i później w dzień nie mam sily wchodzić na BB. Wybaczcie.
Darunia dzieciaczki ładnie przybierają. Powiedz jak ich karmisz? chodzi mi o logistykę, jeżeli oboje chcą jeść w tym samym czasie?

Nooo skończyłam. Jutro w świetle dnia wam pokaże :) śliczna wyszła ♡

A tak na smaczek pokażę wam mój ślubny komplet :P pierwszy własnoręcznie robiony.
Elifit biżuteria cudna ja na taką bransoletkę pewnie wydałabym 60 zł i więcej.

Katka dużo zdrówka dla Ciebie

Oczywiście od rana biegam wkurzona, bo ten głupek nawet łóżeczka turystycznego nie potrafi złożyć i wszystko na mojej głowie..:angry:
Jagódka no stress dasz rady jak zawsze. Chociaż ciśnienie rośnie jak druga strona nie potrafi kilku rzeczy ogarnąć. Miłej imprezy :D

Graza łącze się w bólu. Ja mam guza od 2 tyg i nic nie pomogło. W czwartek idę do gin. Ale też mnie już nie boli. Mój mały sapie a kupy robi ale śliskie i błyszczące. A ostatnio jak przewijałam to trzeci rzut był płynny. Masakra z tymi dziećmi:/
Undomiel ja rozmasowuję ale guz jest nadal. Nie wiem dlaczego:( karmię małego co 3h może nie opróżnił dobrze piersi. A już miałam wrażenie że wychodzę na prostą przynajmniej z karmieniem i piersiami.

Hubson współczuję przeżyć, trzymam kciuki za Ciebie żeby wszystko dobrze się skończyło może jednak nie będzie potrzebna operacja. Rehabilitacja wchodzi w grę?oszczędzaj się, nie masz nikogo kto mógłby Ci pomóc przy dziecku?

Idę zmienić liścia odczekam 15 min i idę spać bo znając życie dziecko zrobi pobudkę o 6 a to zawsze 0.5 h snu:D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie nocnie.

Hubson, o jak miło Cie widzieć! Życzę Ci kochana zeby operacja nie była konieczna. Mam nadzieje ze wystarczy rehabilitacja. Odzywaj sie częściej.

Graza, dobrze ze walczysz z zatkanymi kanalikami. Masuj masuj ile sie da. I Mam nadzieje ze ta kapusta pomoże na dobre.

Katka, zdrowiej!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry