Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak jak u mnie :-)Elifit jak bym zapłaciła za taką dwustronną 50-60zł, jakbym potrzebowała. Na szczęście (dla mojego męża) jestem niebiżuteryjna. Tylko obrączkę noszę na codzień, a kolczyki od święta.Spód. Jest dwustronna. Można ją nosić jak się chce.
Zapięcie dorobie indywidualnie bo są różne.
Nawet nie wiem jak ją wycenić. Ile byście zapłaciły za takie cuś?
Małgorzata ja też nie umiem sfocić :/ w rzeczywistości widać kryształy mieniące. Jest idealna na wyjście a nawet ślub.
No i się rozłożyłam :-( gorączka, złe samopoczucie, ból gardła, ogólnie - zapalenie krtani i dostałam antybiotyk :-(
Eh
Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej.
Lekarz się nie znał na tym co można podczas kp ale konsultował telefonicznie z ginekologiem.
Małgorzata i Elifit - oprócz tego że można sprzedawać to same dla siebie macie fajnie. Nie musicie kombinować na różne okazje tylko cyk, myk i macie cudo na sobie :-)
Elifit - u mnie królują żarówkidlatego zazdroszcze tego " wreszcie żyrandola" i mam nadzieję że niedługo też tak napiszę ;-) czyli u ciebie także wszystko musi najpierw trochę poleżeć zanim się zamontuje?
tak jak u mnie :-)
Odnośnie biżuterii - zacznij od znajomych :-) z pewnością się rozniesie.
Catsun - dziękuję :-* no ale mnie paskudnie rozłożyło :-(
Graza - ja co dziennie sprawdzam piersi czy nie ma grudek. Jak tylko jakąś wyczuje to od razu masuję. A dziewczyny dobrze radzą.
Lilla - dzięki. Trzymaj kciuki by leki szybko zadziałały!
Dobranoc!
Do poklikania na nocnej zmianie!
KOrnela ja po operacji K. cały czas się martwiłam że mało je. Dziecko jak jest głodne to na pewno będzie to demonstrowało. Mój cały czas płacze jak jest głodny. Moje dziecko karmione piersią nie robiło kupki przez 5 dni. Wczoraj w końcu zrobiło doprowadzając matkę do szału radości. Nie sądziłam że można się cieszyć z kupki. Ja dużo masowałam brzuszek, delikatnie dociskałam nóżki do brzuszka, Karolek dużo leżał na brzuszku dzięki temu łatwiej schodziły mu wzdęcia.Macie pewnie racje ze trzeba wyluzowac i kazde dziecko jest inne a on moze jest taki spioch i niejadek. Dzisiaj jadl o 4,10 potem pociumkal troszke o 12 i 13 i spi. Jak sie przebudza to widze ze chce dalej spac bo cyca odmawia wiec go nie zmuszam. A jak mozna pomoc maluszkowi jak widac ze sie meczy a kupy brak od 2 dni?
Darunia dzieciaczki ładnie przybierają. Powiedz jak ich karmisz? chodzi mi o logistykę, jeżeli oboje chcą jeść w tym samym czasie?Nie dałam rady Was nadrobić, przepraszam.
Moje dzieciaki już się robią takie fajniusie. Śmieją się, gadają po swojemu, nawet zainteresują się karuzelką czy łukiem z zawieszonymi zabawkami. Ważyliśmy się w środę, Niko 6830 a Hania 6600. Rosną te moje dzieciaczki. Hania ma problemy ze spaniem w nocy. Do pierwszego karmienia śpi ładnie a później się kręci, marudzi, popłakuje, chce pić co chwilę herbatki, także się nie wysypiam i później w dzień nie mam sily wchodzić na BB. Wybaczcie.
Elifit biżuteria cudna ja na taką bransoletkę pewnie wydałabym 60 zł i więcej.Nooo skończyłam. Jutro w świetle dnia wam pokażeśliczna wyszła ♡
A tak na smaczek pokażę wam mój ślubny kompletpierwszy własnoręcznie robiony.
Jagódka no stress dasz rady jak zawsze. Chociaż ciśnienie rośnie jak druga strona nie potrafi kilku rzeczy ogarnąć. Miłej imprezyOczywiście od rana biegam wkurzona, bo ten głupek nawet łóżeczka turystycznego nie potrafi złożyć i wszystko na mojej głowie..![]()
Undomiel ja rozmasowuję ale guz jest nadal. Nie wiem dlaczegoGraza łącze się w bólu. Ja mam guza od 2 tyg i nic nie pomogło. W czwartek idę do gin. Ale też mnie już nie boli. Mój mały sapie a kupy robi ale śliskie i błyszczące. A ostatnio jak przewijałam to trzeci rzut był płynny. Masakra z tymi dziećmi:/