Hej
Graza ja teraz walczyłam z zapaleniem / zastojem czy bóg wie czym... Tylko u mnie doszła gorączka (do 38.5) i czerwona piekąca pierś. No i mega bolało. Pomogło przystawianie w dziwnych pozycjach, bo miałam podobnie chyba jak Ty. Bynajmniej dziecko ciągnie najwięcej stąd, gdzie ma bródkę, więc przystawiaj tak, żeby wyssało porządnie z tego miejsca. My karmiliśmy we trójkę, bo mi A dziecko musiał trzymać

Ale gorączka zeszła, mam już tylko małe guzki, ale jestem dobrej myśli ;-)
A i jeszcze robiłam ciepłe okłady przed (termofor z ciepłą wodą przyłożyłam do "kulki") i zimne po (tetra z lodówki) i to pewnie też pomogło.
Hubson trzymaj się!!! Dobrze, że konsultujesz. Powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Niestety z kręgosłupem to nie przelewki. Ale na pewno dasz radę ;-)
Elifit śliczna biżuteria. Ale bukiet powala wszystko, po prostu cudowny.
Michalina muszę zastosować Twoją gadkę, bo normalnie mnie ludzie dobijają, jak im mówisz, że to taki egzemplarz. A tak może się odczepią. I taaa czarny humor nie jest akceptowany. My się śmiejemy, że przez okno wyciepiemy kiedyś albo na części sprzedamy, to patrzą na nas jak na debili, a i komentarze się zdarzyły, że tak nie można.