reklama

Lipiec 2014

Elifit, a nie masz znajomej fryzjerki, kosmetyczki itp. Zawsze można zostawić w takim miejscu, albo sklep z sukniami ślubnymi.
A poza tym podziwiam Cię za wyobraźnię, pomysły i zdolności manualne:tak:

reklama
Mika dziękuje :) Pomyślę nad tym salonem tylko i tak musiałabym jechać autem 20 km więc wolę pojechać z kilkoma sztukami. Fryzjera też odwiedzę ;)

Mogłabym jeszcze robić bukiety z broszek na zamówienie. Tylko że to pracochłonne i drooogie. Ale za to jaka pamiątka :). Zerka na mnie z gabloty :D

Załączniki

• 1410696750108.jpg
    1410696750108.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 66
Elifit cuda robisz. Ja nawet z palsteliny dziwne twory robie rodem z horrorów. Koniecznie porob teraz trochę biżuterii i zanies do znajomego zakładu. Jesli chodzi o cene to spokojnje mozesz 200% brac za robocizne. tj jesli materialy 20zl to całość 60zl bo rekodziela się ceni

No to nadrobiłam dzięki łasce mojego dziecka;)
Catsun ja nic nie sugeruje:p

Katko i Lilla dzięki zainteresowanie. Żyje i mam się dobrze:thumbup:

A teraz tak ogólnie. Mnie się kiedyś na biżu udawało nawet dorobić, ale potem nowa praca i czasu brakło. Jak znajdę jakieś ciekawe zdjęcia to Wam pokaże. Wtedy też głównie znajomi i Allegro ale teraz fajne możliwości daje Facebook i Olx no i za darmo.
Elifit ja bym proponowała wystawić tą bransoletkę do licytacji, ludzie to lubią. Oczywiście nie od złotówki tylko tak żeby Ci się co najmniej zwróciło. I zobaczysz ile pójdzie. Tylko tu dobry opis i zdjęcia to podstawa.

Najlepszego dziewczyny z okazji rocznic:D

Witam niedzielnie :-)

Dzięki dziewczyny :* Emyly, LillaMy, Elifit - również najlepszego i wielu, wielu rocznic :-)

Elifit Ty zdolniacho :-) Szkoda, że już ślub brałam - miałabyś klientkę :-D Uwielbiam patrzeć na takie błyskotki, oj uwielbiam.... Tylko, że sama coś noszę baaaardzo rzadko :baffled:

No i w sklepie bardzo drogie. Ja na ślubie miałam bardzo delikatne złote kolczyki i wisiorek na łańcuszku. Komplet.

Kiedyś dużo biżuterii nosiłam ale od czasu gdy mam dzieci tj. ok 2,5 roku przestałam nosić. Natalka dużo mi pogubiła ale też nie chciałam by mi porwała korale, kolczyki itd. Więc noszę tylko okazjonalnie. Choć teraz mam cały czas łańcuszek z przywieszką bo dostałam na urodziny. Zdjęłam tylko do porodu.
Pierścionków nie noszę bo wciąż mam spuchnięte lekko palce więc nie chcę ryzykować :-(

Elifit śliczna biżuteria Ja też bym 60-70 zl dała. Zwłaszcza, że wszystko co ślubne jest droższe. Są jeszcze takie portale jak dawanda, mi się tam zdążyło kupować.

Graza mi jak.pisalam też guzek został, ale nie boli. Ktoś mi pisał, że to u niej była cysta. W każdym razie kanalik nie jest zatkany i.zapalenia nie mam a guzek jest już 2 tyg, więc się nie martw na zapas. Ja też myslalam, że wychodze na prostą z karmiem, a tu bolacych brodawek vol. 2. Ja w dzień karmie co max 2 h, a czasem 1 cyc, przerwa na pieluchę itp. 2 cyc i dopiero po dwóch mam poczucie, że nie jest glodny. Może za często karmie, sama.nie wiem. W nocy jakoś nie możemy dobrze przystawic, no a na lezaco już w ogóle kiepsko idzie. Chyba nie pociągne do 7 miesiaca:(

Hubson wlasne miałam Cię wywolywac:) współczuje kregoslupa, niestety z nim to nie przelewki:(

A gdzie ka.wo i magdalenka?

Michalina ja też przyzwyczaiłam do noszenia. Łatwiej mi było niż samej przyzwyczaić się do wrzasku:) dziś udało mam się go uśpić w łożeczku niestety tylko z suszarka i tylko poki ona chodzila:/

Katka zdrówka!!!

Zapomniałam napisać Hubi - lepiej isc na operacje zanim inne kregi sie zepsuja, albo zanim bedziesz tak zgieta na stale. cialo przybiera pozycje przeciwbolowa i tak sie miescie przyzwyczajaja ze potem ciezko sie wyprostowac. potem rehabilitacja i polecm cwiczenia McKenziego. dopytaj o dobrego terapeute ktory pracuje ta metoda i nie oszczedzaj na nim. po kilku wiz\ytach bedziesz wiedziec jak cwiczyc i dasz rade sama sie uleczyc.

reklama
Hej

Graza ja teraz walczyłam z zapaleniem / zastojem czy bóg wie czym... Tylko u mnie doszła gorączka (do 38.5) i czerwona piekąca pierś. No i mega bolało. Pomogło przystawianie w dziwnych pozycjach, bo miałam podobnie chyba jak Ty. Bynajmniej dziecko ciągnie najwięcej stąd, gdzie ma bródkę, więc przystawiaj tak, żeby wyssało porządnie z tego miejsca. My karmiliśmy we trójkę, bo mi A dziecko musiał trzymać :-p Ale gorączka zeszła, mam już tylko małe guzki, ale jestem dobrej myśli ;-)
A i jeszcze robiłam ciepłe okłady przed (termofor z ciepłą wodą przyłożyłam do "kulki") i zimne po (tetra z lodówki) i to pewnie też pomogło.

Hubson trzymaj się!!! Dobrze, że konsultujesz. Powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Niestety z kręgosłupem to nie przelewki. Ale na pewno dasz radę ;-)

Elifit śliczna biżuteria. Ale bukiet powala wszystko, po prostu cudowny.

Michalina muszę zastosować Twoją gadkę, bo normalnie mnie ludzie dobijają, jak im mówisz, że to taki egzemplarz. A tak może się odczepią. I taaa czarny humor nie jest akceptowany. My się śmiejemy, że przez okno wyciepiemy kiedyś albo na części sprzedamy, to patrzą na nas jak na debili, a i komentarze się zdarzyły, że tak nie można.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry