reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Tusiaczku, trzymam kciuki&& i za Twoja mame tez trzymam kciuki co by tak szybko nie dzwonila po Ciebie:D

Doti cztery zabki jednoczesnie! Szok! To musi go naprawde bolec:( biedactwo:(

reklama
Witam

Tusiaczek chwaliłas się nowym lokum czyżbym coś ominęła? Kciukam
Tobie i Doti współczuję ząbkowania.

Mnie też od rana głowa boli. Pewnie ciśnienie.
Aruś mi nerwy szarpie od rana. Zuzia katarzy ehh

Mamy starszaków myślicie już o prezentach dla dzieci na Mikołaja? Aru od ciotek dostanie. Ja nie kupuje. Kupię pod choinkę

Lilla Kum hiszpański jest łatwy do nauczenia. Tym bardziej że ja znam frencha. Ale w kwestii praktycznej lepiej znać niemiecki bo się do pracy może przydać. I niemiecki to w sumie kwestia przypomnienia bo gramatykę znam ze szkoły.

Ostatnia edycja:
Hehehe. Moj 5 latek pragnie omnitrix- ben 10. To jest n mikolaja. Pod chcialabym mu kupic radio na plyty do pokoju- on uwielbia sluchac audiobooki. Tym samym polecam radyjko overmax. Mamy takie teraz. Jest na pamiec sd, lub pendrive i mozna zalozyc sluchawki, ma radio i mikrofon. Mlodszy dostanie drobna zabawke i pewnie szczeniaczka uczniaczka. Chyba, ze moj wredny maz stwoerdzi, ze lozeczko tirustyczne to prezent dla dziecla :p

Dzień dobry

Byłyśmy na badaniu biiderek. Wszystko dobrze :) kontrola jak będzie miała pół roku :)

Teraz karmie ją w aucie pod moja firmą i jak zjemy to idziemy w odwiedziny. Korzystam z okazji że usg było niedaleko firmy. Karmie w aucie bo tam dużo zamieszania będzie.

Jeszcze by ci ktoś do toalety kazał iść....

Tusia. GOOD LUCK z przeprowadzka. Oby Malutek nie dał się babci we znaki i żebyście spokojnie się przenieśli.

Elifit to zrob kurs przypominający z niemieckiego, a potem na hiszpański się zapisz :)

Znowu nie pamietam czy coś pisałam od rana. Chyba nie.

Wstalysmy o 7, ale do 8.20 udalo się jeszcze oko zmruzyc podczas gdy córeczka gadala do sufitu.
Kolo 9.20 była już tak zmęczona że zasnela tylko przy piersi. Spala niecała godzinkę i znowu harce na macie. Dzisiaj przypominalo to atak na wszystkie zabawki na macie i próba ich zjedzenia, dodatkowo masakrycznie się wsciekala gdy nie mogła jakiejś dosięgnąć. Wyrodna matka oczywiście nie pomagała. Teraz znowu karmie i planuje na spacer iść, a po spacerze wymiana garderoby bo rekawy body są już ¾, a dekolt zbyt duzy jak na taką panienke :p

Dzień dobry!

Prezenty od Mikołaja - starszy - lego, Maleństwo - hmmmm grzechotka?
Prezenty pod choinkę- starszy - właśnie chyba też to radio overmax, Maleństwo - hmmmm takie coś mam https://www.google.pl/search?q=fish...Fbrowse%2Fproduct%2F206%2C872432.html;483;410

ale się właśnie objadłam i leżę obok śpiącej dzidzi. Na obiad dzisiaj zrobiłam gofry ze śmietaną i owocami. Jak dobrze, że to wszystko w cycki idzie :-D

reklama
Do góry