reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry zaczął się od kłótni. Blech :/ mój małżonek zamiast dac mi się wyspać po ciężkiej nocy jak tylko usłyszał że Mel się budzi puścił karuzele i ulotnil się do kibelka na 20minut. Nie wytrzymałam u musiałam wstać do jeczacej Mel. Niecierpie takich porankow :/

Pogoda dziś gorsza.

Dziewczyny gratulacje dla maluszków. Czas śmiga a razem z nim dzieci ;)

Katka już niedługo.

Jedziemy do sklepu.

Dzień dobry :-)

Moje dzieci chyba wyczuły, że tatuś chory i mama na siebie w nocy skazana, więc grzecznie pospały do 7.30 :-)

Słoneczko świeci, wieje ciepły wiatr - mieliśmy dziś zaliczyć spowiedź świąteczną, odwiedzić groby i wstąpić na kawę do prababci. Mąż chory, więc jadę sama z Matim.

Katka to przez ten grudniowy poród ;-) Tak serio to mocno przytulam &&&&&

Dzien dobry!!

ja już po fryzjerze!!!! dużo dałam ale dziś zadzwoniam i dzis pojechalam.. takie fryzjery w centrum handlowym drogo sobie liczą. mam dlugiego boba. spoko wyszlo. nareszcie!!! te wlosy mnie wkurzały
a i kupiam sobie sweter w kolorze musztardowym i czerwona koszulkę :)

katka trzymaj sie bedzie dobrze!!!

powodzenia w przygotowaniach światecznych... ja domu ogarnac nie moge, obaidu zrobic takze przygotowacv cokolwiek tez nie bardzo

dziewczęta czy wasze szkrabki mają teraz slabszy apetyt lub miały?? mój dzis je po pół porcji i nie chce więcej. rano i na lunch zjadł 90ml, w miedzyczasie był cyc. zazywczaj zjadał ok 130 i 180ml.
na tej stronie o skokach równiez wyczytałam że może być słabszy apetyt... eh

Kum jak to skok to i u mojego bo dzień młodszy Twoj:-) u nas ciągle piski przed zaśnięciem i w czasie snu ale apetyt ma. Zjadl caly sloiczek dyni i juz 3 porcje mleczne po 150 ml. Jeszcze o 19.30 i 22.30.

Kum dobrze odnowić fryzurę, wiem coś o tym. :)
Co do jedzonka to ja kp i nie wiem ile zjada.

Zakupy udane. W marke cie trafilis na lukę obiadowa i nawet dużo ludzi nie było. Mel pięknie w chuście się nosiła. Dzielna mała, z wózkiem bym dzisiaj oszalała w tym sklepie.

Teraz jedziemy do znajomych ale Mel już 20 minut wrzeszczy. Biedna mała nie lubi podróżować wieczorem :( żal mi jej a nie potrafię uspokoić.

Witajcie wieczornie.

Noc wreszcie była lepsza. Pewnie kupa zrobiła swoje.

Dziś z Aru dekorujemy pierniczki.

Przypomniałyście mi o włosach i dziś wieczorem muszę sobie odnowić blond refleksy.
Kum pokaż się :)

Michalina wszystkie malutkie dzieci nie lubią podróżować nocą. Światło jej zapal.

Moja też dziś w chuście bo chciała spać i ręce. Jsk zobaczyła chustę to aż się zaczęła trząść z radości :) słodki widok :) ♡♡♡

Katka święta szybko miną. Nawet się nie obejrzysz. Jakk tam na firmowym opłatku?

dobry wieczór! dzień ledwo się zaczął a już się kończy. dziecko mam z głowy bo matka chrzestna zakochana się nią zajmuje.
byłam dzisiaj obiad w restauracji zamówić. kupa kasy ale będziemy mieć już z głowy. jedyne co otwarte było więc wyboru nie mieliśmy.
małż dzisiaj jedzie sobie fryzurę robić. w końcu! bo juz jak lump wygląda.
myślę że was opuszczę na dłuższą chwilę bo będę pisać tylko o sobie a nie chce być aż tak egocentryczna. za dużo się dzieje żebym wszystkie posty czytała. sorry dziewczyny.

WESOŁYCH, ZDROWYCH ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA DLA WAS I WASZYCH RODZIN. DOBREJ ZABAWY NA NOWY ROK.

reklama
Do góry