Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam lampy :-) w końcu! Zamiast modnych żarówek mam lampy w salonie. Dorobiłam się.
I to by było na tyle pozytywych informacji w grudniu........
U mnie choinka będzie jutro. Nie mogę się doczekać bo to też pozytywna rzecz.
Te pozytywy, nawet najmniejsze, trzeba zbierać i doceniać by w końcu zasłoniły negatywne sprawy.
Wybaczcie że tak rzadko piszę ale jak mam w kółko pisać o smutnych sprawach to już wolę wcale.
Taka sytuacja o.
Witam,
Ależ tu świątecznie się zrobiło Wypieki, choinki prezenty
Katka nie smutaj, od nowego roku wszystko napewno bedzie lepsze
Tusia oby to skok
Lilla pisz pisz Ja też lubię czytać co u was
I nie wiem co jeszcze
U nas choinka już ubrana, lodowka pełna żarcia Jakieś ciasto zrobie, jutro po prezent dla męża. ALe pogoda do dupy wieje strasznie aż się nie chce z domu wychodzić. Julka dzisiaj nawet grzeczna była,przynajmniej mniej jęczała bo od tego zwariować idzie
Pozatym dalej mnie te plecy nawalają od kilku dni doszedł ból pod łopatką, chyba muszę do lekarza się wcześniej udać bo to męczące strasznie :/
Dobra to pomarudziłam
Elifit jeździmy z zaświeconym. Niestety nasz model tak ma że syrena grzmi mimo to. U znajomych w ogóle się nie zdrzemneła, bo nie mogła się pozbyć emocji. Na szczęście w drodze powrotnej padła po 5minutach
Lilla odzywaj się
Katka głowa do góry i tak jak piszesz szukamy pozytywów.