reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Tusiu na pewno ladny kolor będzie. Ja myślę żeby do naturalnego wrócić. juz nie chce mi się farbować.
Katka końcówka roku okropna to następny będzie cudowny. Tak starzy górale mówią :) Bo po największych burzach wychodzi słońce.
Miska twoja córeczka chyba nie lubi zmian otoczenia?
Limonko wszystko do świąt gotowe tylko teraz czas na upiększanie siebie. mani depi pedi :)
Małgosiu fajnie ze z dziewczyn ami pierniczki robisz.

Mąż umówił się na fryzowanie na 22-23 :/ a ja zazdrosna.
Ze złości cześć kuchni posprzatalam. Teraz spać idę.

reklama
Matko Bartek chyba tez przechodź ten skok,co chwile histeria,rozdrażnienie a ze spaniem istna masakra takie wycie.
Z pozytywów - katar jakby mniejszy.

U mnie jutro pieczenie ciast. Posprzątane mam mniej więcej z naciskiem na mniej:-) podłogi musze pod kanapami wypucować.

Dzisiaj kloce sie i godzę z mężem co chwile....

Moja ostatnio tez niespokojnie śpi, albo się rzuca na wszystkie strony ale nie budzi albo zaczyna gadac i nie wiem czy to przez sen czy się wybudza na chwile bo nigdy nie podchodze żeby ewentualnie mnie nie zauważyła :d. I właśnie miałam lilla zadać to samo pytanie :d

reklama
Działam. I melduję że u nas budzenie z płaczem trwa już od jakiegoś czasu. Nie wiem czy to zęby czy skok bo dzidzia uspokaja się od razu po otrzymaniu smoka. Wstaje do niego i podaje smoka kilka razy w ciągu nocy. Bardzo bym chciała żeby to samo minęło.

Do góry