Witam nowe mamusie.
wróciłam z pracy,padam na pyszczek. lubię moją pracę ale to tempo mnie czasami wykańcza psychicznie, stres i terminy brrrr.
Jagódka trzymaj się, szpital nic przyjemnego ale jesteś pod opieką i kontrolą. Będziesz miała w domu parkę

gratuluję.
Malgorzatkar i Ewa mi laryngolog powiedział że jest coś takiego jak nos ciężarnej, błony śluzowe pod wpływem hormonów są bardziej przekrwione, produkują więcej śluzu często z krwią. Ja co prawda przy przeziębieniu byłam u 2 laryngologów. u mnie niedrożność nosa spowodowała zapalenie trąbki słuchowej. nic nie słyszałam na prawe ucho. jak przełykałam ślinę to w prawym uchu słyszałam tylko trzaski. , Ważne żeby odblokować nos, jak oczyszczasz nos to delikatnie, ważne najpierw jedna dziurka później druga nie wolno obu naraz. zażywałam 3x1 rutinoscorbin bo on jakoś wzmacnia naczynka albo błony śluzowe. teraz odstawiłam.
Elfit podrzuć mały kawałek pizzy, miałam dzisiaj zrobić ale jestem wykończona, pójdę na łatwiznę i zamówię na dowóz
Seorise ja też mam wrażenie czasami że dla mojego mż praca jest najważniejsza. a dziś się pokłóciliśmy bo to ja przyniosłam swoją do domku. I teraz będzie mi tu wypominał taki mały epizod. Nie przejmuj się, postaraj się jakoś go zaangażować w ciąże. My idziemy do szkoły rodzenia żeby mż miał podstawy do zajmowania się maluszkiem, już nie powie że o nic nie wie. w sumie sama nie wiem co i jak przyda się nam obojgu

Chcemy poród rodzinny, zobaczymy jak to się wszystko poukłada.
jak się spisują poduszki ciążowe, pytam mamy, które je mają. warto kupić? widziałam na allegro z motherhood za 139 zł i taką za 99 zł
Poduszka dla kobiet w ciąży SZYBKA WYSYŁKA!!! (3908269900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. czym one się różnią? oprócz ceny.