Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie miałam pojęcia, że coś takiego jest
ja mam nos zapchany chyba od 3 miesięcy i krew mi leci dość często. byłam u laryngologa, dostałam emofix na krwawienia i sinupred na katar, ale sinupred nie pomógł,a emofix używałam przed ciążą i teraz też używam, bo nie ma przeciwwskazań.
zadnej poprawy zaraz lece po sinus rines . Tak wyniki odebralam i CRP 9,57 w sumie to nie ejst wysobie a w morfologi WBC 12,06 chyba mam jakies zapalenie bo w moczu wyszly liczne bakterie. Jem zurawinę i smaruję clotrimazolem bo cos mnie trochę swędzi. Jezeli te podniesione CRP mowilo by o zatokach to raczej bylo by wyzsze... chyba te zatoki to juz tak bedzie cala ciaze albo przejda albo nie ... trudno dla malenstwa wytrzymam wszystko najwazniejsze zeby tylko mu to nie zaszkodzilo ale mysle ze bolące zatoki mu nie zaszkodza gorzej te bakterie w moczu ale moze poprostu zle sie umylam przed nasikaniem![]()
A jak się nie udadzą to mam w zapasie mrożoną zupę 

Dziewczyny co do poduszek rozne rodzaje sa w smyku. Cena mitherhood tam to 169,99. Sa tez takie ok 100 zl mozecie pomacac. Kilkadziesiat stron wczesniej dziewczyny pisaly iz okazuje sie, ze jest roznica w wypelnieniu. Nie wiem jak to dziala, ale spiac z ta poducha wstaje siku tylko raz w nocy i mam.kamienny sen. Nie mialam jej za 1 razem, ale uwazam ten zakup za udany![]()
a Twoja podusia z motherhood czy z innej firmy?Dzięki za wiadomość w sobotę podotykam w smykua Twoja podusia z motherhood czy z innej firmy?
Ka. wo sprawdzę jak wygląda wypełnienie i chyba się skuszę, mż już nie wystarcza![]()
;-)