reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

no właśnie co tak cichutko? :) ja odpoczywam sobie przed komputerem ;) pogoda już taka jesienna i nie wiem czy to ta aura czy ciąża, ale jestem strasznie śpiąca :-))

No ja borykałam sie z potwornym bólem głowy o ok 12 do ok 20. Teraz juz lekko boli. Jest lepiej. A ja senna cały dzien jestem, a w nocy spać nie mogę.
U nas juz tez zimna jesień sie zaczęła, po tym huraganie wczoraj ..

reklama
Witajcie Przyszłe Mamusie!

Jak Wasze samopoczucie?
Której dolegają/dokuczają mocniej objawy?

Mnie bolała bardzo głowa wczoraj.
Dziś naszczęście dzień nie zaczął się z jej bólem, ale za to cis sie ósemka lewa górna odzywa..

U mnie objawów brak na tą godzinę.
I oby tak cały dzionek minął. :)

Dziś zrobiłam trzeci test ten elektroniczny i wyszło "ciąża 2-3 tyd od zapłodnienia" ;)

A tak po za tym życzę wszystkim miłego dnia. No i widząc na kiedy macie pierwsze wizyty, tez juz bym chciała wiedzieć. Tylko tu muszę sie wstrzymać bo jak pójdę w przyszłym tygodniu to napewno termin wizyty nie przekroczy tygodnia. :) wiec za wcześnie nie mam co iść. :)

halo halo ranne ptaszki:):)

moje objawy na dziś: bol piersi.....i to na tyle....:)dzisiaj mój mezus dowie się o dzidziusiu:) ma urodzinki i w prezencie dostanie śpioszki i tescik:):)oczywiście przed romantico kolacja i torcik:):):)

halo halo ranne ptaszki:):)

moje objawy na dziś: bol piersi.....i to na tyle....:)dzisiaj mój mezus dowie się o dzidziusiu:) ma urodzinki i w prezencie dostanie śpioszki i tescik:):)oczywiście przed romantico kolacja i torcik:):):)

No kochana!!
Ja juz się doczekać nie mogę relacji!!
Pewnie jesteś podekscytowana!!
A ja jestem ciekawa jego reakcji!
Ale będzie miał przenajwspanialszą niespodzienkę. !!

ja tez nie mogę się doczekać:):):) zaraz wyruszam do sklepu po wszystko na kolacje no i śpioszki do prezenciku:)hihi...w sumie to tez trochę prezent dla mnie...taki symboliczny poki co....ale jednak to będzie pierwsza rzecz dla dzidzi jaka kupie:):)

ja tez nie mogę się doczekać:):):) zaraz wyruszam do sklepu po wszystko na kolacje no i śpioszki do prezenciku:)hihi...w sumie to tez trochę prezent dla mnie...taki symboliczny poki co....ale jednak to będzie pierwsza rzecz dla dzidzi jaka kupie:):)

Aż mi sie buźka śmieje..
Niech ten czas upłynie ci szybko i on bedzie sie radował z tej pięknej też. wiadomości. :) ale fajnie! :)

reklama
Że na wszystkich forach, tematach są listy (tak mi się wydaję) to i ja taką zrobię, ale nie dziś, jutro.
Wypisze Nas Zafasolkowane Kobietki i przewidywalny termin rozwiązania.
Myślę, że każdej się to spodoba? Co?

Do góry