Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gratulacje :-dczęść mamusie!
Wklejam zdjęcie moich wszystkich testów ciążowych - tak na pamiątkę![]()
ja za kazde badanie w Polsce musze placic bo norwegia nie ma podpisanych porozumień i mimo ze posiadam europejska karte zdrowia to NFZ nie zapłaci mi za nic kompletnie.....jedyne co to mogę prosić o to żeby norwegia zwrocila mi pieniądze za badania w Polsce...ale jak miałam zlamana noge i wystapilam o zwrot kosztów to do tej pory nie dostałam.....dodac do tego koszty przyjazdu do i z polski to wychodzi o wiele więcej niż jak tu się zapisze...i przynajmniej brak nerwow....wiec moja sytuacja jest troszkę innaAnastazi, No nie wiem czy to tak do końca ... Bo ja w Polsce za wizytę prywatnie płace 70zl a skierowania wypisuje mi na badania na NFZtakże wydaje mi sie ze to znaczna różnica . Nie można popadać w skrajności ... Nie chce znowu zapłacić kupę forsy za to by dowiedzieć sie ze już nie mam na co liczyć
jutro zrobię test z moczu i podejmę decyzje co dalej ... Teraz doszedł kolejny problem czy lecieć do polski czy nie ... Jej ...
![]()

ale szczesliwa
i to ze ciaza 1 tu w UK dodatkowo sprawia ze czuje sie jakbym miala pierwsze dziecko urodzic bo nie wiem co i jak tutaj ..